store_logo.png Inhoud Winkelwagen 
  Hoofdpagina » Winkel » Beoordelingen Login/Klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Winkelwagen Meer
Winkelwagen
is leeg
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden
Uitgebreid
Informatie
Algemene voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij
Contact/Retour
Hoe worden onze producten beoordeeld Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 232 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
* Elite Shungite spiraalhanger verzilverd van Bert Ruijters Datum toegevoegd: woensdag, 21 augustus 2019
*  Elite Shungite spiraalhanger verzilverd Ben ontzettend blij met de elite edel shungite spiraalhanger.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Shungite + Steatiet harmoniser Handcilinders van Ingrid ten Broeke Datum toegevoegd: maandag, 12 augustus 2019
*  Shungite + Steatiet harmoniser Handcilinders Ik heb de handcilinders nu een paar maanden. Ben zeer tevreden. Kom weer in balans na intercontinent..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Shungite mat 40x45x6 cm met hoes van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 01 augustus 2019
*  Shungite mat 40x45x6 cm met hoes Enorm krachtig product. Heel prettig om het in je rug te leggen als je relaxt en ook als je aan het ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 01 augustus 2019
*  Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet Het armbandje draagt heel erg prettig. Het geeft een veilig gevoel als je veel op een laptop/smartph..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Elite Antismog Horloge van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: woensdag, 24 juli 2019
Elite Antismog Horloge Het horloge voelt prettig en is licht. Maar vooral: ik ervaar het als veilig omdat ik niet constant ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungite piramide 15 cm van jos schepers Datum toegevoegd: woensdag, 24 juli 2019
Gepolijste shungite piramide 15 cm Mooie piramide en snel geleverd ! Ben benieuwd naar zijn uitwerking... Héél attent..die nuttige ge..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm van Irene Pronk Datum toegevoegd: zondag, 14 juli 2019
*  Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm Super goede zachte zalf, zelfs huidkanker plekjes herstellen ! Bedankt Karel voor deze fijne zalf &..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungiet bol 80 mm van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 11 juli 2019
Gepolijste shungiet bol 80 mm Prachtige gepolijste shungiet bol die heel goed aanvoelt. Fijn om in je leefomgeving te hebben. Heef..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Relax Tarwekussen van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 11 juli 2019
Relax Tarwekussen Het relax tarwe kussen met lavendel valt soepel om je schouders heen. Dat voelt erg ontspannend en a..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbanden van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: dinsdag, 09 juli 2019
*  Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbanden Het nieuwe shungiet armbandje ervaar ik als rustgevend om te dragen. Je bent er erg snel aan gewend...

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 232 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (151)
SHUNGITE / Shungiet-> (430)
COLLOÏDALE Producten-> (76)
BIORESONANTIE-> (325)
KRISTAL Producten-> (110)
SPIRITUEEL-> (294)
WOONCOMFORT-> (276)
ORGON/TACHYON-> (484)
WATER Behandeling-> (117)
Diversen (14)
STOCK OPRUIMING 30-50% (27)
BESTSELLERS (64)

Groothandel Toegang (6)
24 uur service

Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina
Google™ translate
Meest verkocht
01.* Elite Shungite brokken M (11-14g) of (15-19g)
02.* Elite Shungite brokjes 8-12 / 12-25 mm per 100 gram
03.* Elite Shungite brokken XXL (100-200g) per gram
04.*** Energie Armband
05.* Armband shungiet 42 parels 4,6 mm
Nieuwe producten Meer
* Armband shungiet 16 parels 12 mm
* Armband shungiet 16 parels 12 mm

* Armband shungiet 19 parels 10 mm
* Armband shungiet 19 parels 10 mm

* Acryl orgon shungiet blokken voor in auto
* Acryl orgon shungiet blokken voor in auto

* Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen enkelband
*  Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen enkelband

* Antismog shungiet bol in spiraal voor GSM
*  Antismog shungiet bol in spiraal voor GSM

* Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet
*  Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet

* Elite Shungite brokken XXL (62-99g) per gram
*  Elite Shungite brokken XXL (62-99g) per gram

Ongepolijste piramide 8 cm
Ongepolijste piramide 8 cm

Ongepolijste hoge piramide 80x160 mm
Ongepolijste hoge piramide 80x160 mm

Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg
Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg

Ongepolijste shungiet bol 150 mm
Ongepolijste shungiet bol 150 mm

* Airtube antismog koptelefoon met Elite shungiet hanger
*  Airtube antismog koptelefoon met Elite shungiet hanger

* Shungite + Steatiet harmoniser kubus 20 mm
* Shungite + Steatiet harmoniser kubus 20 mm

Gepolijste shungiet bol met ingekerfde Boeddha 80 mm
Gepolijste shungiet bol met ingekerfde Boeddha 80 mm

Gepolijste shungiet bol met ingekerfde levensbloem 80 mm
Gepolijste shungiet bol met ingekerfde levensbloem 80 mm

* Sakkara trappiramide 50 mm
*  Sakkara trappiramide 50 mm

* Octahedrale shungiet piramide 80x40 mm
* Octahedrale shungiet piramide 80x40 mm

* Zeskantige shungiet obelisk 55x15 mm
* Zeskantige shungiet obelisk 55x15 mm

Ongepolijste shungiet bol 40 mm
Ongepolijste shungiet bol 40 mm

Ongepolijste shungiet bol 60 mm
Ongepolijste shungiet bol 60 mm

Ongepolijste shungiet bol 80 mm
Ongepolijste shungiet bol 80 mm

Ongepolijste shungiet bol 100 mm
Ongepolijste shungiet bol 100 mm

* Merkaba shungiet 70 mm
* Merkaba shungiet 70 mm

Gepolijste shungite zuil 100x50x20 mm 2,4kg
Gepolijste shungite zuil 100x50x20 mm 2,4kg

Ongepolijste shungite Kubus 20 mm
Ongepolijste shungite Kubus 20 mm

Gepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg
Gepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg

* Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbanden
*  Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbanden

* Elite shungiet mini keukenfilter met magneten
*  Elite shungiet mini keukenfilter met magneten

* Elite shungiet mini douchefilter met magneten
*  Elite shungiet mini douchefilter met magneten

* Bureel Luchtreiniger met 10 technieken en 2 jaar vervangset
*  Bureel Luchtreiniger met 10 technieken en 2 jaar vervangset

Beoordelingen Meer
Elite Antismog Horloge
Het horloge voelt prettig en is licht. Maar vooral: ik ervaa ..
5 van 5 sterren!
Aanbiedingen Meer

Copyright © 2007-2019 ALPHASURYA BV
Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina