store_logo.png Inhoud Winkelwagen 
  Hoofdpagina » Winkel » Beoordelingen Login/Klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Winkelwagen Meer
Winkelwagen
is leeg
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden
Uitgebreid
Informatie
Algemene voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij
Contact/Retour
Hoe worden onze producten beoordeeld Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 226 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm van Irene Pronk Datum toegevoegd: zondag, 14 juli 2019
*  Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm Super goede zachte zalf, zelfs huidkanker plekjes herstellen ! Bedankt Karel voor deze fijne zalf &..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungiet bol 80 mm van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 11 juli 2019
Gepolijste shungiet bol 80 mm Prachtige gepolijste shungiet bol die heel goed aanvoelt. Fijn om in je leefomgeving te hebben. Heef..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Relax Tarwekussen van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 11 juli 2019
Relax Tarwekussen Het relax tarwe kussen met lavendel valt soepel om je schouders heen. Dat voelt erg ontspannend en a..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbandjes van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: dinsdag, 09 juli 2019
*  Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbandjes Het nieuwe shungiet armbandje ervaar ik als rustgevend om te dragen. Je bent er erg snel aan gewend...

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Colloïdaal zilver 250ml 20PPM + sets (alleen NL) van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: dinsdag, 09 juli 2019
* Colloïdaal zilver 250ml 20PPM + sets (alleen NL) Colloïdaal zilver ken ik van het geschenk dat je bij de bestelling krijgt. Ik ontdekte dat het als o..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: dinsdag, 09 juli 2019
*  Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) Deze water superfilter heb ik cadeau gekregen. Ik had 'm niet zelf aangeschaft omdat ik dacht dat ik..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Multifunctionele band van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: vrijdag, 05 juli 2019
Multifunctionele band Met deze band had ik eigelijk een andere bedoeling. Maar ik heb uitgevonden dat hij heel aangenaam r..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Katoenen Tachyon Kussen 40cm van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: woensdag, 03 juli 2019
Katoenen Tachyon Kussen 40cm Het sterk getachyoniseerde zitkussen voelt als een aangename basis als ik op de laptop aan het werk ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Douchekop met Elite shungite van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: woensdag, 26 juni 2019
*  Douchekop met Elite shungite 'n Heerlijk verkwikkende manier van douchen met deze douchekop met elite shungite. Meestal vind ik d..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
RVS Beker van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: woensdag, 19 juni 2019
RVS Beker Prettige handzame beker. Drinkt goed en wat je drinkt, is getachyoniseerd, wat ik een heel prettig i..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 226 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (150)
SHUNGITE / Shungiet-> (432)
COLLOÏDALE Producten-> (76)
BIORESONANTIE-> (328)
KRISTAL Producten-> (110)
SPIRITUEEL-> (293)
WOONCOMFORT-> (275)
ORGON/TACHYON-> (489)
WATER Behandeling-> (118)
Diversen (14)
STOCK OPRUIMING 30-50% (29)
BESTSELLERS (64)

Groothandel Toegang (6)
24 uur service

Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina
Google™ translate
Meest verkocht
01.* Elite Shungite brokken M (11-14g) of (15-19g)
02.* Elite Shungite brokjes 8-12 / 12-25 mm per 100 gram
03.* Elite Shungite brokken XXL (100-200g) per gram
04.*** Energie Armband
05.* Armband shungite 42 parels 4,6 mm
Nieuwe producten Meer
* Antismog shungiet bol in spiraal voor GSM
*  Antismog shungiet bol in spiraal voor GSM

* Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet
*  Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet

* Elite Shungite brokken XXL (62-99g) per gram
*  Elite Shungite brokken XXL (62-99g) per gram

Ongepolijste piramide 8 cm
Ongepolijste piramide 8 cm

Ongepolijste hoge piramide 80x160 mm
Ongepolijste hoge piramide 80x160 mm

Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg
Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg

Ongepolijste shungiet bol 150 mm
Ongepolijste shungiet bol 150 mm

* Airtube antismog koptelefoon met Elite shungiet hanger
*  Airtube antismog koptelefoon met Elite shungiet hanger

* Shungite + Steatiet harmoniser kubus 20 mm
* Shungite + Steatiet harmoniser kubus 20 mm

Gepolijste shungiet bol met ingekerfde Boeddha 80 mm
Gepolijste shungiet bol met ingekerfde Boeddha 80 mm

Gepolijste shungiet bol met ingekerfde levensbloem 80 mm
Gepolijste shungiet bol met ingekerfde levensbloem 80 mm

* Sakkara trappiramide 50 mm
*  Sakkara trappiramide 50 mm

* Octahedrale shungiet piramide 80x40 mm
* Octahedrale shungiet piramide 80x40 mm

* Zeskantige shungiet obelisk 55x15 mm
* Zeskantige shungiet obelisk 55x15 mm

Ongepolijste shungiet bol 40 mm
Ongepolijste shungiet bol 40 mm

Ongepolijste shungiet bol 60 mm
Ongepolijste shungiet bol 60 mm

Ongepolijste shungiet bol 80 mm
Ongepolijste shungiet bol 80 mm

Ongepolijste shungiet bol 100 mm
Ongepolijste shungiet bol 100 mm

* Merkaba shungiet 70 mm
* Merkaba shungiet 70 mm

Gepolijste shungite zuil 100x50x20 mm 2,4kg
Gepolijste shungite zuil 100x50x20 mm 2,4kg

Ongepolijste shungite Kubus 20 mm
Ongepolijste shungite Kubus 20 mm

Gepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg
Gepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg

* Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbandjes
*  Antismog/Vitaliteit shungiet siliconen armbandjes

* Elite shungiet mini keukenfilter met magneten
*  Elite shungiet mini keukenfilter met magneten

* Elite shungiet mini douchefilter met magneten
*  Elite shungiet mini douchefilter met magneten

* Bureel Luchtreiniger met 10 technieken en 2 jaar vervangset
*  Bureel Luchtreiniger met 10 technieken en 2 jaar vervangset

* Luchtreiniger 60 m2 met 16 technieken en 2 jaar vervangset
*  Luchtreiniger 60 m2 met 16 technieken en 2 jaar vervangset

* Acryl orgon kegel met magneet en kristalbol
* Acryl orgon kegel met magneet en kristalbol

* Acryl orgon shungiet blok met goudkleurige levensbloem
* Acryl orgon shungiet blok met goudkleurige levensbloem

* Shungite & Orgon harmoniser bol set 55 mm
* Shungite & Orgon harmoniser bol set 55 mm

Beoordelingen Meer
Gepolijste shungiet bol 80 mm
Prachtige gepolijste shungiet bol die heel goed aanvoelt. Fi ..
5 van 5 sterren!
Aanbiedingen Meer

Copyright © 2007-2019 ALPHASURYA BV
Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina