store_logo.png Inhoud Winkelwagen 
  Hoofdpagina » Winkel » Beoordelingen Login/Klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Wagen Meer
Winkelwagen
is leeg
Snel zoeken




Gebruik
trefwoorden
Uitgebreid
zoeken
Informatie
Algemene voorwaarden

Documentatie

Wie zijn wij

Contact/Retour
Hoe worden onze producten beoordeeld Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 247 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
* Goedkope watertransformer 34cm van Andries van den Berg Datum toegevoegd: donderdag, 27 februari 2020
* Goedkope watertransformer 34cm Ik heb deze vitalisator nu al een tijdje op de hoofd waterleiding en ik had meteen resultaat. Het wa..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Orgon-shungite hanger hart van Cornι Roovers Datum toegevoegd: vrijdag, 07 februari 2020
Orgon-shungite hanger hart Hele mooie hanger ziet er uit zoals op de afbeelding, het heeft een positieve werking zoals kalmeren..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Orgon-Tachyon Generator 9/10 cm van Irene Pronk Datum toegevoegd: dinsdag, 31 december 2019
* Orgon-Tachyon Generator 9/10 cm Ik heb de Orgon generator geruime tijd! Ben er zeer tevreden mee. Opladen water is duidelijk te p..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) van Hans De Wael Datum toegevoegd: zondag, 29 december 2019
*  Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) Zo tevreden van de eerste set dat we er eentje bijgekocht hebben als nieuwjaarsgeschenk voor vriende..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
** Colloοdaal ZILVER+GOUD+PLATINA 500 ml 10/30PPM (alleen NL) van rudi smit Datum toegevoegd: maandag, 02 december 2019
** Colloοdaal ZILVER+GOUD+PLATINA 500 ml 10/30PPM (alleen NL) Weer een mooi product van Karel.voelt goed .

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungite piramide 5 cm van Roger Van Raemdonck Datum toegevoegd: zaterdag, 30 november 2019
Gepolijste shungite piramide 5 cm In een eerdere review heb ik al verteld gecharmeerd te zijn van mijn 4 gepolijste shungitepiramides ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungite piramide 7 cm van Roger Van Raemdonck Datum toegevoegd: zaterdag, 30 november 2019
Gepolijste shungite piramide 7 cm Ik heb 4 gepolijste shungitepiramides van 5 cm . Uiteraard in de eerste plaats om elektrosmog tege..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* 28V Zapper tot 150 kHz met 4 PEMF toebehoren van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 14 november 2019
*  28V Zapper tot 150 kHz met 4 PEMF toebehoren Tot deze zapper voelde ik me enorm aan getrokken, al had ik geen precies idee van hoe ik de toepassi..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Laser Optie van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 14 november 2019
* Laser Optie Deze laser optie heb ik genomen bij de nieuwe 28V zapper. Het is een daarbij passende laser. Behande..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) van Sylvie van Osch Novais Datum toegevoegd: zaterdag, 09 november 2019
*  Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) I am using this filter since about a month now and I am really satisfied. The installation took some..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 247 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (163)
SHUNGITE / Shungiet-> (559)
COLLOΟDALE Producten-> (74)
BIORESONANTIE-> (325)
KRISTAL Glas-> (108)
SPIRITUEEL-> (299)
WOONCOMFORT-> (284)
ORGON / TACHYON-> (491)
WATER Behandeling-> (119)
Diversen (17)
STOCK OPRUIMING (27)
BESTSELLERS (65)

Groothandel Toegang (6)
24 uur service

Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina
Google™ translate
Meest verkocht
01.* 12-14/15-18 gram Edel Shungiet brokken M
02.* 100 gram Edel Shungiet brokjes 0,3-1,2 of 1,3-3,5 gram
03.* 70-199 gr Edel Shungiet (kwaliteit B) XXL per gram
04._Energie Armband
05.* 6-8-10 gram Edel Shungiet brokken S
Nieuwe producten Meer
* Geschenkset ketting, armband, oorstekers 8 mm
*  Geschenkset ketting, armband, oorstekers 8 mm

* Shungiet hanger Donut 5 cm
* Shungiet hanger Donut 5 cm

* Audio shungiet voetjes en spikes
* Audio shungiet voetjes en spikes

* Shungiet halve bol 36-50 mm
* Shungiet halve bol 36-50 mm

* Edel Shungiet fles hanger
*  Edel Shungiet fles hanger

* Shungiet hanger traan
* Shungiet hanger traan

* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 35 cm
* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 35 cm

* Fitpro smartwatch met Edel shungiet coating
*  Fitpro smartwatch met Edel shungiet coating

* Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 12 mm
*  Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 12 mm

* Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 8 mm
*  Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 8 mm

* Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 6 mm
*  Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 6 mm

* Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 4 mm
*  Harmoniser armband set shungiet - edelsteen 4 mm

Gepolijst shungiet Ei 9 cm met onderzetter
Gepolijst shungiet Ei 9 cm met onderzetter

* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 13 cm
* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 13 cm

* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 20 cm
* Orgon Tara vrouwelijke Boeddha brons 20 cm

* Boeddha standaard met edel shungiet/orgon
* Boeddha standaard met edel shungiet/orgon

* Armband shungiet edelsteen mix 8 mm
* Armband shungiet edelsteen mix 8 mm

* Getrommelde Petrovsky oorbellen
* Getrommelde Petrovsky oorbellen

* Getrommelde Petrovsky hanger 60% koolstof
*  Getrommelde Petrovsky hanger 60% koolstof

* Shungiet pendel & hanger bol 16 mm
*  Shungiet pendel & hanger bol 16 mm

* Shungiet 3x bol 16 mm hanger
*  Shungiet 3x bol 16 mm hanger

* Shungiet hanger set groot (6 stuks)
*  Shungiet hanger set groot (6 stuks)

* Shungiet hanger set medium (6 stuks)
*  Shungiet hanger set medium (6 stuks)

* Shungite + Labradoriet ruw harmoniser set
* Shungite + Labradoriet ruw harmoniser set

* Shungite & Pyriet harmoniser bol set 70 mm
* Shungite & Pyriet harmoniser bol set 70 mm

Shungite + Septaria harmoniser bollen
Shungite + Septaria harmoniser bollen

Shungite + Amethist harmoniser bollen
Shungite + Amethist harmoniser bollen

Shungite + Agaat harmoniser bollen
Shungite + Agaat harmoniser bollen

Shungite + Seleniet harmoniser bollen 65-70 mm
Shungite + Seleniet harmoniser bollen 65-70 mm

Shungite + Labradoriet harmoniser bollen
Shungite + Labradoriet harmoniser bollen

Beoordelingen Meer
Gepolijste shungite piramide 5 cm
In een eerdere review heb ik al verteld gecharmeerd te zijn ..
5 van 5 sterren!
Aanbiedingen Meer

Copyright © 2007-2020 ALPHASURYA BV
Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina