store_logo.png Inhoud Winkelwagen 
  Hoofdpagina » Winkel » Beoordelingen Uw klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (134)
SHUNGITE / Shungiet-> (271)
Colloïdaal ZILVER/GOUD-> (59)
SCHUMANN Resonatoren (70)
WATER VITALISATOREN (72)
DIGITALE HOMEOPATHIE-> (111)
MULTI-BIO-RESONATORS-> (75)
ORGON Producten (44)
WATERFILTERS/OSMOSE-> (56)
ZAPPERS (31)
3D Tachyon KRISTAL (45)
INOX Ontstoring & Vitalisatie (52)
LEVENSBLOEM (58)
MAGNEETVELD Therapie (18)
LICHT Therapie (27)
ONTSTOORDERS (63)
Andere THERAPIE (34)
IONISATOREN (15)
VERZORGING (31)
HIMALAYA Producten (27)
MEDITATIE TOOLS-> (44)
BOEDDHA'S (43)
CHAKRA SETS (54)
KRISTAL DIAMANTEN (14)
LEVENSBOOM (13)
MERKABA (14)
PIRAMIDES (63)
HUIS-TUIN-KEUKEN-> (74)
TACHYON producten-> (288)
STOCK OPRUIMING 30-50% (32)
AANBIEDINGEN (1)
BESTSELLERS (43)
Onderzetters Bollen (26)
Toebehoren (27)

Groothandel Toegang (6)
Informatie
Algemene Voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij / DISCLAIMER
Contact-Adres-Retour
Google™ translate
Hoe worden onze producten beoordeeld Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 165 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
* Shungite + Steatiet harmoniser Handpads van Ann Krekelbergh Datum toegevoegd: dinsdag, 04 september 2018
* Shungite + Steatiet harmoniser Handpads Snelle en correcte levering. Product voldoet aan mijn verwachting. Een verpakking zoals bij de meene..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
Levensbloem oorbellen goud van zinarazad Chierkoet Datum toegevoegd: vrijdag, 20 juli 2018
Levensbloem oorbellen goud supermooie oorbellen, ook voor mn dochtertje ...voel me meer geaard!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Tesla antismog Hanger van zinarazad Chierkoet Datum toegevoegd: vrijdag, 20 juli 2018
* Tesla antismog Hanger Ik ben superblij met de hanger en ik voelde hier meteen de kracht van...was meteen rustig en geaard,..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Ongepolijste piramide 30 mm (watervitalisatie) van M A-M Schmale Datum toegevoegd: donderdag, 12 juli 2018
Ongepolijste piramide 30 mm (watervitalisatie) Ik plaats ze tegen mijn ogen voor rust of op de beide hand chakra's. Ze hebben een sterke energie we..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Elite Shungite spiraalhanger verzilverd van M A-M Schmale Datum toegevoegd: dinsdag, 10 juli 2018
* Elite Shungite spiraalhanger verzilverd Ik heb hem overdag altijd om. Ik heb beide maten gekocht, de kleinere versie vind ik het mooist. Eli..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Volzilver ketting 45 cm van Carine Vermassen Datum toegevoegd: donderdag, 28 juni 2018
Volzilver ketting 45 cm prachtige ketting, sterk slotje, blij met deze aankoop!!!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Himalaya 260.000 kleuren 2 à 3kg van Carine Vermassen Datum toegevoegd: donderdag, 28 juni 2018
* Himalaya 260.000 kleuren 2 à 3kg Heb deze lamp heel snel ontvangen, wat ben ik blij de steen is magnifiek en al die kleuren zijn prac..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Shungite + Steatiet harmoniser Handpads van Van Hong Do Datum toegevoegd: maandag, 25 juni 2018
* Shungite + Steatiet harmoniser Handpads i am very happy with the products it is the same as the photos. Definitely recommend this seller an..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Shungite bol 80 mm van Van Hong Do Datum toegevoegd: maandag, 25 juni 2018
Shungite bol 80 mm I have order this boll and i am very happy with the product it came with good packages and nice gift..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Elite Shungite brokken XXL (100-150g) van Rob Weites Datum toegevoegd: zondag, 24 juni 2018
*  Elite Shungite brokken XXL (100-150g) Vorige week een hele mooie brok elite shungite binnen gekregen bedankt voor de snelle levering.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 165 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
24 uur service


Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina
Nieuwe producten Meer
* Alu hanger assortiment
* Alu hanger assortiment

* Elite Shungite alu frame hanger
*  Elite Shungite alu frame hanger

* Orgon box stof 9x9 cm
* Orgon box stof 9x9 cm

* Waterset mineralisatie
* Waterset mineralisatie

Shungite hanger Spits
Shungite hanger Spits

* Shungite hanger Rond 5 cm Levensbloem
* Shungite hanger Rond 5 cm Levensbloem

* Shungite hanger Hart
* Shungite hanger Hart

Fles vitaliser 700 ml
Fles vitaliser 700 ml

* Shungite snoer 40-45 cm
* Shungite snoer 40-45 cm

* Armband shungite Boeddha 8 mm
* Armband shungite  Boeddha 8 mm

* Armband shungite chakra 8 mm
* Armband shungite  chakra 8 mm

* Elite orgon piramide 8 cm
* Elite orgon piramide 8 cm

* Smartphone standaard
* Smartphone standaard

# Wat is ELITE SHUNGITE / shungiet ? #
# Wat is ELITE SHUNGITE / shungiet ? #

* Micro MP3 Homeo Buddy 10W
* Micro MP3 Homeo Buddy 10W

* Schumann Pulser 66x66x28mm 9V
*  Schumann Pulser 66x66x28mm 9V

* Orgon blok shungite-edelsteen-levensbloem
*  Orgon blok shungite-edelsteen-levensbloem

* Orgon antismog fluweel zakje 25/50g
*  Orgon antismog fluweel zakje 25/50g

* Geisha Orgon poppen 30-35-40 cm
* Geisha Orgon poppen 30-35-40 cm

* Alu Orgon piramide 40 mm
* Alu Orgon piramide 40 mm

* Bureau Ionisator met Schumann en orgon
* Bureau Ionisator met Schumann en orgon

Huis Ontstoorder met Schumann/orgon/shungiet/plasma
Huis Ontstoorder met Schumann/orgon/shungiet/plasma

* iPhone/iPad Schumann elektrosmog protector
*  iPhone/iPad Schumann elektrosmog protector

* Orgon shungite box doormeter 10 cm
*  Orgon shungite box doormeter 10 cm

* Schumann Antismog Watch
* Schumann Antismog Watch

* Anti-elektrosmog fleece verwendeken 130x180cm
* Anti-elektrosmog fleece verwendeken 130x180cm

Chakra stick 12 cm
Chakra stick 12 cm

* Schumann scalairveld dekens op 12V batterij
*  Schumann scalairveld dekens op 12V batterij

* Orgon Boeddha brons 28cm
* Orgon Boeddha brons 28cm

* Mini kraanmodule met 8-voudige super vitalisatie
*  Mini kraanmodule met 8-voudige super vitalisatie

Meest verkocht
01.* Elite Shungite brokken per gram 10-30g (LEZEN AUB)
02.* Elite Shungite brokjes per gram klein
03.* GSM-DECT Protect
04.*** Energie Armband
05.Colloïdaal zilver Atomisch 1000ml 10PPM (BE)
Aanbiedingen Meer
Beoordelingen Meer
* Tesla antismog Hanger
Ik ben superblij met de hanger en ik voelde hier meteen de k ..
5 van 5 sterren!

Copyright © 2007-2018 ALPHASURYA BVBA
Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina