store_logo.png Inhoud Winkelwagen 
  Hoofdpagina » Winkel » Beoordelingen Login/Klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Wagen Meer
Winkelwagen
is leeg
Snel zoeken




Gebruik
trefwoorden
Uitgebreid
zoeken
Informatie
Algemene voorwaarden

Documentatie

Wie zijn wij

Contact/Retour
Hoe worden onze producten beoordeeld Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 236 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg van crispeels etienne Datum toegevoegd: donderdag, 26 september 2019
Ongepolijste shungite Kubus 100 mm 3kg ik heb al 2 stukken gekocht en ik ben erg tevreden . ik zal nog meer kopen … uitstekend qualiteit , ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) van Hans De Wael Datum toegevoegd: zondag, 22 september 2019
*  Reiniging & vitalisatie bovenbouw superfilter (+3 jaar set) Zeer tevreden over dit product! Installatie duurde 2 minuutjes. Handig systeem, lekker water.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
# Wat is Elite shungite / Edel shungiet ? # van Claire Betlem Datum toegevoegd: woensdag, 18 september 2019
# Wat is Elite shungite / Edel shungiet ? # niet alleen ik maar ook mijn planten reageren heel goed op shungite water! Blij mee.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Micro USB Schumann van Rob van Steensel Datum toegevoegd: donderdag, 05 september 2019
* Micro USB Schumann Een eerste reactie op dit product. Ik heb de basic versie besteld. Het werkt voor mij op 2 vlakke..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Elite Shungite spiraalhanger verzilverd van Bert Ruijters Datum toegevoegd: woensdag, 21 augustus 2019
*  Elite Shungite spiraalhanger verzilverd Ben ontzettend blij met de elite edel shungite spiraalhanger.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Shungite + Steatiet harmoniser Handcilinders van Ingrid ten Broeke Datum toegevoegd: maandag, 12 augustus 2019
*  Shungite + Steatiet harmoniser Handcilinders Ik heb de handcilinders nu een paar maanden. Ben zeer tevreden. Kom weer in balans na intercontinent..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Shungite mat 40x45x6 cm met hoes van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 01 augustus 2019
*  Shungite mat 40x45x6 cm met hoes Enorm krachtig product. Heel prettig om het in je rug te leggen als je relaxt en ook als je aan het ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
* Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: donderdag, 01 augustus 2019
*  Antismog verstelbare siliconen armband met elite shungiet Het armbandje draagt heel erg prettig. Het geeft een veilig gevoel als je veel op een laptop/smartph..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Elite Antismog Horloge van Donna van der Steeg Datum toegevoegd: woensdag, 24 juli 2019
Elite Antismog Horloge Het horloge voelt prettig en is licht. Maar vooral: ik ervaar het als veilig omdat ik niet constant ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Gepolijste shungite piramide 15 cm van jos schepers Datum toegevoegd: woensdag, 24 juli 2019
Gepolijste shungite piramide 15 cm Mooie piramide en snel geleverd ! Ben benieuwd naar zijn uitwerking... Hιιl attent..die nuttige ge..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 236 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (158)
SHUNGITE / Shungiet-> (479)
COLLOΟDALE Producten-> (73)
BIORESONANTIE-> (320)
KRISTAL Producten-> (107)
SPIRITUEEL-> (293)
WOONCOMFORT-> (278)
ORGON/TACHYON-> (489)
WATER Behandeling-> (117)
Diversen (16)
STOCK OPRUIMING 30-50% (27)
BESTSELLERS (64)

Groothandel Toegang (6)
24 uur service

Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina
Google™ translate
Meest verkocht
01.* Elite Shungite brokken M (11-14g) of (15-19g)
02.* Elite Shungite brokjes 8-12 / 12-25 mm per 100 gram
03.* Elite Shungite brokken XXL (100-200g) per gram
04._Energie Armband
05.* Elite Shungite brokken S (6-8-10 gram)
Nieuwe producten Meer
* Elite Shungiet bolle orgon hanger met zilver ketting 50 cm
*  Elite Shungiet bolle orgon hanger met zilver ketting 50 cm

* Shungiet schijf hanger met zilver ketting 50 cm
*  Shungiet schijf hanger met zilver ketting 50 cm

* Elite shungiet Orgonite universele disk 10 cm
*  Elite shungiet Orgonite universele disk 10 cm

* Elite shungiet/orgon halve bol 38 mm
*  Elite shungiet/orgon halve bol 38 mm

* Shungite + Lapis lazuli harmoniser bol set 42-45 mm
* Shungite + Lapis lazuli harmoniser bol set 42-45 mm

* Elite shungiet kubus 50 mm
*  Elite shungiet kubus 50 mm

* Elite shungiet kubus 35 mm
*  Elite shungiet kubus 35 mm

* Elite shungiet/orgon piramide 115 mm
*  Elite shungiet/orgon piramide 115 mm

* Elite shungiet/orgon piramide 90 mm
*  Elite shungiet/orgon piramide 90 mm

* Elite shungiet/orgon piramide 70-73 mm
*  Elite shungiet/orgon piramide 70-73 mm

* Elite shungiet piramide 60 mm
*  Elite shungiet piramide 60 mm

* Elite Shungiet in hars hanger met zilver ketting 50 cm
*  Elite Shungiet in hars hanger met zilver ketting 50 cm

* Elite shungiet halve bol 6 cm op berkenhouten levensbloem
*  Elite shungiet halve bol 6 cm op berkenhouten levensbloem

* 28V Zapper tot 150 kHz met 4 PEMF toebehoren
*  28V Zapper tot 150 kHz met 4 PEMF toebehoren

* Elite shungiet piramide 50 mm
*  Elite shungiet piramide 50 mm

* 6,5 cm gepolijst RVS piramide met Edel shungiet
* 6,5 cm gepolijst RVS piramide met Edel shungiet

* Elite Nagellak 10 ml
*  Elite Nagellak 10 ml

* 1 Hz tot 150 kHz Handcilinders 16/28V USB oplaadbaar
* 1 Hz tot 150 kHz Handcilinders 16/28V USB oplaadbaar

* Shungiet tandenborstel + shungiet-koolstof poeder 80 ml
* Shungiet tandenborstel + shungiet-koolstof poeder 80 ml

* 20W MP3speler-3000mAh batterij met 4 opties
*  20W MP3speler-3000mAh batterij met 4 opties

* Compacte Tesla en Moebius spoel met shungite en edelstenen
* Compacte Tesla en Moebius spoel met shungite en edelstenen

* Compacte GSM universele Bio Resonator versterker
*  Compacte GSM universele Bio Resonator versterker

* GSM shungiet houder/staander
* GSM shungiet houder/staander

* Elite shungiet RVS bol 15 cm
*  Elite shungiet RVS bol 15 cm

* Elite shungiet RVS bol 12 cm
*  Elite shungiet RVS bol 12 cm

* Elite shungiet RVS orgon bol 4 cm
*  Elite shungiet RVS orgon bol 4 cm

* Elite shungiet RVS orgon bol 5 cm
*  Elite shungiet RVS orgon bol 5 cm

* Elite shungiet RVS bol 10 cm
*  Elite shungiet RVS bol 10 cm

* Elite shungiet RVS bol 8 cm
*  Elite shungiet RVS bol 8 cm

* Elite shungiet RVS bol 6 cm
*  Elite shungiet RVS bol 6 cm

Beoordelingen Meer
Elite Antismog Horloge
Het horloge voelt prettig en is licht. Maar vooral: ik ervaa ..
5 van 5 sterren!
Aanbiedingen Meer

Copyright © 2007-2019 ALPHASURYA BV
Nieuwsbrief, extra product info en promoties op onze FaceBook pagina