Tachyon Innovations
  Hoofdpagina » Winkel » OSMOSE/WATERFILTERS » Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG (101)
ELITE SHUNGITE (90)
SHUNGITE Producten (106)
3D Tachyon KRISTAL (44)
Colloďdaal ZILVER & GOUD (45)
INOX Ontstoring en Vitalisatie (51)
SCHUMANN Resonatoren (53)
LEVENSBLOEM (44)
ORGON Producten (17)
OSMOSE/WATERFILTERS (20)
Toebehoren OSMOSE/Filter (31)
WATER VITALISATOREN (66)
ZAPPERS (20)
DIGITALE HOMEOPATHIE (38)
Digitale URINE Therapie (11)
MULTI-BIO-RESONATORS (21)
Zapper/MBR Opties (36)
MAGNEETVELD Therapie (12)
PLASMA Therapie (12)
LICHT Therapie (32)
ONTSTOORDERS (80)
Andere THERAPIE (32)
IONISATOREN (17)
VERZORGING (23)
HIMALAYA Producten (27)
MEDITATIE TOOLS (26)
BOEDDHA'S (42)
CHAKRA SETS (52)
KLANKSCHALEN (12)
KRISTAL DIAMANTEN (12)
LEVENSBOOM (13)
MERKABA (15)
PIRAMIDES (59)
HUIS-TUIN-KEUKEN (36)
VOOR DIEREN (12)
VOOR KINDEREN (17)
IMPRINT PRODUCTEN (24)
REMEDIE DOWNLOAD (30)
Tachyon JUWELEN (81)
Tachyon DISCS (25)
Tachyon EDELSTENEN (87)
Tachyon in GLAS (60)
Tachyon in KATOEN (13)
Tachyon in KERAMIEK (20)
STOCK OPRUIMING 30-50% (31)
AANBIEDINGEN (1)
BESTSELLERS (43)
NIEUW (1)
Onderzetters Bollen (23)
Toebehoren (20)

Groothandel Toegang (6)
Informatie
Algemene Voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij / DISCLAIMER
Contact en Adres
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Google™ translate
# Waarom een Omgekeerd Osmose Systeem met vitalisatie? # 0,00€

Osmose en Vitalisatie Systeem

NIEUW: Volledig nieuw assortiment met hervulbare ECO filters en integraal 5-jaar onderhoudsset.

De omgekeerd osmose (RO) technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor het ontzilten van zeewater. Dan gebruikt in de ruimtevaarttechnologie om afvalwater te recupereren en daarna in de industrie en huishoudens om water te zuiveren. Het is gebaseerd op het principe van het water door een zeef met zeer kleine openingen te pressen dat alleen de watermoleculen erdoor kunnen en alle andere moleculen die groter zijn tegen te houden. Door verschillende voor- en na-filters worden andere stoffen gefilterd en geabsorbeerd.

Zoals we met onze digitale homeopathie technologie bewijzen, heeft zuiver water niet alleen met chemische deeltjes te maken, maar ook met de energetische resten die via giften, pesticiden, elektrosmog, menselijke uitwerpselen en urine in het water achterblijven en het lichaam belasten. Prozac, anticonceptie en honderden andere ‘medicijnen’ zijn energetisch in het drinkwater te vinden. Alleen door verschillende vitalisatie en energetische technieken zijn deze te verwijderen.

Wij hebben na jarenlange proeven en de door ons ontwikkelde technieken een osmose installatie ontwikkeld die SUPER gezuiverd, gevitaliseerd en geënergetiseerd water levert.

Ons standaard ECO systeem heeft geen elektrische aansluiting en door de integratie van een speciale afvoerpomp, die op waterdruk werkt, wordt 80% van het afgevoerde afvalwater gerecupereerd en kan ook de voorraadtank optimaal gevuld worden.

Ons systeem onderscheidt zich verder van andere gelijkaardige systemen door de energetische reiniging, extreme vitalisatie, hervulbare filters, extra absorptie door zeoliet en shungite, integraal onderhoudsset.

Wij kunnen de prijs relatief laag houden omdat we de systemen zelf monteren, geen hoge commissielonen voor waterconsulenten of verdelers moeten betalen en het systeem voor zelfmontage geoptimaliseerd hebben zodat extra installatiekosten van servicetechniekers vermeden worden.

De basissystemen hebben de meest essentiële zaken ingebouwd en er kan desgewenst gekozen worden voor meer dan 10 andere nafilters en combinaties zoals extra PH-filters, mineralisatie, vitalisatie. Ook vele hulpmiddelen voor PPM meting, lek beveiliging, filter monitoren, electronische vitalisatie (freuentie en digitale homeopathie).

Hervulbare filters en gratis vervangset voor 5 jaar:
Naast het ecologisch voordeel dat je geen grote hoeveelheid plastiek moet weggooien is er ook een grote kostenbesparing.
Gemiddeld moeten de voorfilters elke 6 maand vervangen worden, het koolstof nafilter jaarlijks en het membraan om de 3 jaar. Aan een gemiddelde prijs van 10€ per filter kom je dan aan een minimum van 380€ voor 5 jaar voor een standaard osmose syteem. Bij ons inbegrepen in de prijs.

Bereken ook eens hoeveel geld je jaarlijks uitgeeft aan bronwater, het verbruik en de vervuiling die het genereert door het te produceren en ophalen en de ‘kwaliteit’ en controle van sommige gerenommeerde merken. Zelfs bij het beste bronwater is de elektrosmog en energetische vervuiling onvermijdelijk. Als je met dit alles rekening houdt, is onze installatie in minder dan 1 jaar terugbetaald, zelfs zonder rekening te houden op de besparing van medische en andere gezondheidskosten door de versterking van het immuunsysteem en de energetisering van het volledige lichaam.

Overzicht RO Installatie Overzicht RO Installatie

Naast het voordeel van (mechanisch, chemisch) zuiver water heeft een standaard RO ook verschillende nadelen. We bespreken erna hoe wij deze nadelen teniet doen of grondig verminderen.

1. ‘Dood’ water: door de druk in het osmosefilter wordt de structuur (=energetische binding) van het water verbroken en verliest het meeste van zijn energetische waarde. Met een tiental vitaliserings en energetische technieken brengen we het water tot een optimaal energetisch niveau. In technische termen wordt dit uitgedrukt in Bovis waarde (schaal 0-36000 met 6000 als nulpunt): normaal kraanwater 2000-4000 Bovis, Osmose water 500-2000 Bovis, ons gevitaliseerd water 18000-26000 Bovis. ( onder de 6000 wordt energie aan het lichaam onttrokken)
2. ‘Agressieve’ reactie: door het ontbreken van opgeloste mineralen en de gebroken structuur gaat gedistilleerd en onbehandeld osmose water andere materialen aantrekken. Dit heeft een tijdelijk voordeel van het oplossen en verwijderen van toxische metalen uit het lichaam, maar daarna worden ook noodzakelijk stoffen en mineralen (zoals calcium, natrium, magnesium, kalium) uit het lichaam onttrokken. Tevens door de snelle binding met CO2 wordt osmose water nog agressiever. Osteoporosis, artritis, hoge bloeddruk, ontkalking, en snelle veroudering kunnen het gevolg zijn. Door onze verschillende vitalisatie methodes krijgt het water terug structuur en wordt de oppervlaktespanning kleiner waardoor vreemde stoffen niet meer, of minder, worden gebonden. De tachyon gaat ook door zijn orde scheppend vermogen verhinderen dat ‘goede’ stoffen uit het lichaam onttrokken worden. Wij leveren standaard een mineraalfilter met Aragoniet koraal, Elite shungite, clinoptiloliet zeoliet en magnesium. In het optioneel verkrijgbare mineralenfilter worden meer dan 20 essensiele mineralen in optimale dosis aan het waterteruggegeven.
3. Hoog waterverbruik: omdat 70 tot 90% als afvalwater wordt afgevoerd. Wij gebruiken een speciale recuperatiepomp (Permeatpomp) die werkt op waterdruk en die 80% van het afvalwater recupereert. Ons systeem met boosterpomp verminderd dit nog extra door de hogere druk op het membraan. Wens je geen verspilling van afvalwater kan je ook kiezen voor onze waterfilters-vitalisators zonder osmosemembraan: wij bieden systemen aan met 1 (bovenbouw), 2 of 3 filters (onderbouw) met verschillende vitalisatie mogelijkheden.
4. Bacteriën in voorraadvat: door kleine lekken in de houder van het osmosemembraan kunnen toch enkele bacteriën doordringen in het voorraadvat en daar snel kolonies vormen. In ons voorraadvat zitten zilverstaafjes waarin bacteriën onmogelijk kunnen overleven. In alle vliegtuigen en in ruimtestations wordt water bewaard in verzilverde containers. Ook de moderne militaire uniformen is zilverdraad verwerkt om het wekenlang bacterievrij te houden.
5. Bacteriën in de voorfilters tijdens vakantieperiodes: zolang er geen verbruik is en het voorraadvat vol is staat het water er stil. Door de zilverstaafjes die aan de glasstaven in de voor-filters zijn bevestigd worden bacteriën gedood.
6.Verzadigd koolstoffilter: als dit tweede filter verzadigd is geeft het de meeste geabsorbeerde stoffen terug af. Het speciale derde zeoliet filter absorbeert dit alsook de meeste vervuiling en kalk beter dan het 1 micron filter dat in de meeste standaard installaties gebruikt wordt. Ook door de door ons meegeleverde TDS meter kan duidelijk gedetecteerd worden wanneer het koolstof of ander filter vervangen moet worden. Met de optionele dubbele ingebouwde TDS meter wordt deze controle nog nauwkeuriger. Wij leveren ook verchillende filter monitoren.
7. Vervuiling osmosemembraan: met als gevolg dichtslippen en voortijdige vervanging noodzakelijk. Daarom wordt in onze systemen een spoelkit ingebouwd die via een kraantje het membraan schoonspoelt. Dit hoef je slechtst 1 maal per 14 dagen voor enkele minuten te doen om de vervangingsperiode van het membraan te verlengen.

Gebruik
Drinkwater, bereiden maaltijden, soep, thee, koffie, babyvoeding, water voor bloemen en planten, luchtbevochtiger, naspoelen van kristallen glazen, ramen reinigen, stoomstrijkijzer, stoom koker, senseo, expresso, ijsblokmakers (in amerikaanse ijsblokmachines), lichaamsverzorging, handwas, aquarium, streeploos reinigen van (reflecterende) objecten zoals LCD schermen en siervoorwerpen., enz...

Details van enkele opties en 'speciale technieken' die wij gebruiken:
- Effectieve micro-organismen (EM): deze ‘goede’ bacteriën in combinatie met de keramische pijpjes worden in Japan veel toegepast.
- FIR resonantie: de (far) infrarood technologie, gebaseerd op de golflengte van dit licht is terug te vinden in de keramische bolletjes en pijpjes
- Kristallen: verschillende kristallen (bergkristal, amethist, rozekwarts, rode jaspis) zijn door hun piëzo-elektrisch effect bekend voor hun vitalisatie vermogen
- Getachyoniseerd keramisch materiaal: in FIR filter: water wordt extra getachyoniseerd als het van het voorraadvat naar de kraan loopt.
- Vortex en wervelingen: in derde voorfilter, viervoudig en kristal nafilter.
- Schumann imprint: alle materialen waarin silicium zit (zeoliet, kristallen, keramische bollen en pijpjes, shungite) zijn extra geprogrammeerd met de Schumann frequentie van 7,8Hz. Elk goed bergrivier water bevat deze frequentie.
- Aragonite koraalzand: ook ‘levend zand’ genoemd.
- EMF ontstoring: bij het systeem met boosterpomp zijn op de voeding en pomp extra ontstoor stickers geplaatst
- Optie Multi Bio Resonator: spoelen gemonteerd tussen membraan en tank zodat het tweemaal gebruikt wordt; standaard geleverd met o.a. Schussler zouten, sporenelementen, Schumann, immuunbooster op MicroSD kaart; andere signaturen oplaadbaar.

Detail van de installatie met enkele opties:
Osmose compleet Osmose details

Detail van de installatie met links de dubbele PPM meter en rechts de imprint spoelen voor Schumann of MBR optie:
Dubbele PPM meter Imprint spoel

In deze Engelse video wordt de werking van osmose, de permeate pomp en de boosterpomp uitgelegd:Koudwateraansluiting:
Indien een vaatwasmachine aanwezig is wordt eenvoudig een kort tussenstuk (3/4inch) op de bestaande kraan geplaatst waarop het meegeleverde afsluitkraantje geschroefd wordt. Een andere mogelijkheid is een tussenstuk (3/8 inch) tussen de standaard aansluiting van de keukenkraan. Een alternatieve mogelijkheid is een aftapping op de toevoerleiding: afhankelijk van het type leiding leveren wij de gepaste kraan mee die meestal zelfborend is. Wij nemen altijd telefonisch contact op voor de meest geschikte oplossing. Normaal zijn er geen meerkosten aan verbonden.

Boren van 12mm gat voor osmosekraan:
Men kan kiezen tussen plaatsing op de spoelbak of ernaast. Het water van de osmosekraan moet wel in de spoelbak kunnen terecht komen. Het boorgat voor een RVS spoelbak best eerst boren met een 6mm RVS of staalboor, dan met een 10mm en met een ronde vijl afwerken. Bij boringen in granieten werkbladen kan men ofwel de installareur van de keuken inschakelen of met een diamantboor werken. Wij kunnen een diamantboor uitlenen tegen een waarborg van 50€.

Welk gereedschap heeft men nodig voor montage:
- boormachine
- boren 6mm, 10mm en 12mm

Indien men terugschrikt voor de montage kan men beroep doen op familie of vrienden; indien nodig een loodgieter of klusjesman die normaal maximum een uur zou nodig hebben.

Enkele video's over water:


Dit artikel is op zondag, 16 januari 2011 toegevoegd.
Beoordelingen
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
## Beschikbare Middelen #
## Beschikbare Middelen #
# Wat is Digitale Homeopathie #
# Wat is Digitale Homeopathie #
# Mogelijkheden en Gebruik #
# Mogelijkheden en Gebruik #
# Wat is en hoe werkt Remedie Download? #
# Wat is en hoe werkt Remedie Download? #
# Wat is een Multi Bio Resonator #
# Wat is een Multi Bio Resonator #
** Waterzuivering Kit 300 of 500 gram (Bad-kit)
** Waterzuivering Kit 300 of 500 gram (Bad-kit)
# Wat is SHUNGITE en zijn eigenschappen? #
# Wat is SHUNGITE en zijn eigenschappen? #
# Wat is een Merkaba? #
# Wat is een Merkaba? #
# Gebruik Tachyon Kristalbollen #
# Gebruik Tachyon Kristalbollen #
Bergkristal onderzetter disc
Bergkristal onderzetter disc
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
24 uur service
Nieuwe producten Meer
* Fullerenen in olijfolie 50ml
* Fullerenen in olijfolie 50ml

* Antibacteriële Zilvercrčme 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Antibacteriële Zilvercrčme 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm
* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm

* Orgon Boeddha brons 20cm
* Orgon Boeddha brons 20cm

* Micro Schumann pols/contact zapper
* Micro Schumann pols/contact zapper

* Merkaba shungite 50mm
* Merkaba shungite 50mm

* Petrovsky shungite groot per gram
* Petrovsky shungite groot per gram

* Petrovsky shungite per 100 gram in de maten S/M/L
* Petrovsky shungite per 100 gram in de maten S/M/L

* Magnetische rugsteun met Elite shungite
* Magnetische rugsteun met Elite shungite

* Ultra UMBR
* Ultra UMBR

* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm
* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm

* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij
* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij

* Schumann universeel kussen op batterij
* Schumann universeel kussen op batterij

* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie
* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie

* Ringen met Elite shungite
* Ringen met Elite shungite

* Micro OTG Schumann Android
* Micro OTG Schumann Android

* 6cm RVS Piramide gepolijst
* 6cm RVS Piramide gepolijst

* Wandtattoo 30-40-60-80 cm goud
* Wandtattoo 30-40-60-80 cm goud

Audio/Schumann shungite piramide
Audio/Schumann shungite piramide

* Schumann/Clark Handpad Zapper met audio optie
* Schumann/Clark Handpad Zapper met audio optie

Compacte Homeo Buddy kleurscherm
Compacte Homeo Buddy kleurscherm

* Shungite bolhanger met verzilverde ketting
* Shungite bolhanger met verzilverde ketting

* Micro USB Schumann
* Micro USB Schumann

* Micro Tesla-Möbius Stereo Buddy
* Micro Tesla-Möbius Stereo Buddy

* Colloďdaal zilver 4 x 250ml 20PPM + verstuiver (alleen NL)
* Colloďdaal zilver 4 x 250ml 20PPM + verstuiver (alleen NL)

* Homeographer met SD en Bluetooth
* Homeographer met SD en Bluetooth

* Laptop/Tablet/PC Homeographer
* Laptop/Tablet/PC Homeographer

* Smartphone/Tablet Mini Homeographer
* Smartphone/Tablet Mini Homeographer

Bureel Ionisator
Bureel Ionisator

Notificaties Meer
NotificatiesHoud mij op de hoogte van updates voor # Waarom een Omgekeerd Osmose Systeem met vitalisatie? #
Vertel een vriend(in)
 
Vertel een bekende over dit artikel.
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!

Copyright © 2018 Tachyon Innovations
Gedeponeerd merk van ALPHASURYA BVBA

Tachyon Innovations