Tachyon Innovations
  Hoofdpagina » Winkel » VERZORGING » FO439 Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (126)
SHUNGITE / Shungiet-> (248)
Colloïdaal ZILVER & GOUD-> (53)
SCHUMANN Resonatoren (61)
DIGITALE HOMEOPATHIE (45)
MULTI-BIO-RESONATORS (28)
ORGON Producten (24)
OSMOSE/WATERFILTERS (22)
Toebehoren OSMOSE/Filter (33)
WATER VITALISATOREN (68)
Zapper/MBR Opties (48)
ZAPPERS (30)
3D Tachyon KRISTAL (44)
INOX Ontstoring en Vitalisatie (52)
LEVENSBLOEM (47)
MAGNEETVELD Therapie (13)
PLASMA Therapie (12)
LICHT Therapie (28)
ONTSTOORDERS (66)
Andere THERAPIE (35)
Digitale URINE Therapie (11)
IONISATOREN (17)
VERZORGING (31)
HIMALAYA Producten (27)
MEDITATIE TOOLS (28)
BOEDDHA'S (43)
CHAKRA SETS (52)
KLANKSCHALEN (12)
KRISTAL DIAMANTEN (12)
LEVENSBOOM (13)
MERKABA (13)
PIRAMIDES (62)
HUIS-TUIN-KEUKEN (42)
VOOR DIEREN (11)
VOOR KINDEREN (17)
IMPRINT PRODUCTEN (23)
REMEDIE DOWNLOAD (30)
Tachyon JUWELEN (81)
Tachyon DISCS (25)
Tachyon EDELSTENEN (85)
Tachyon in GLAS (59)
Tachyon in KATOEN (12)
Tachyon in KERAMIEK (20)
STOCK OPRUIMING 30-50% (31)
AANBIEDINGEN (1)
BESTSELLERS (44)
NIEUW / PROMO (2)
Onderzetters Bollen (26)
Toebehoren (23)

Groothandel Toegang (6)
Informatie
Algemene Voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij / DISCLAIMER
Contact en Adres
Google™ translate
* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)
[FO439]
29,00€

Elite shungite fullerenen gemixt met hoogwaardige gecertificeerde koud geperste olijfolie uit Kreta.
Geleverd in blauwe glazen viosol fles van 50 ml met plastiek pipet met ml aanduiding of glazen druppelstop.

In 2012 heeft een Frans labo een studie gedaan met ratten waaruit bleek dat de ratten die het product toegediend kregen dubbel zolang leefden dan de controlegroep die het niet kregen; een derde controlegroep kreeg alleen olijfolie en deze leefden slechts gemiddeld drie maanden langer.
De Engelse studie vindt je hier.

Het principe berust o.a. op de unieke eigenschap van fullereen om toxische stoffen in de 'lege' ruimte in de 'bal' (de moleculen zijn gerangschikt zoals de lederlappen van een professionele voetbal) te absorberen en te beletten dat ze terug vrijkomen; de fullerenen worden daarna afgevoerd.
Daarbij komt nog de werking van de koolstof als aktieve kool.

Productie
Wij hebben zoveel mogelijk de procedure gevolgd om het Elite poeder te mengen met de olijfolie: 1 liter hoogkwalitative koud geperste olijfolie uit Kreta wordt vermengd met 4000 mg Elite poeder (min.70% fullerenen); eerst wordt het manueel gemixt en daarna 1 week donker in een afgesloten professionele ultrasone 40 kHz installatie verder vermengd. Dit proces is nodig om de fullerenen te binden aan de lipideketens van de olijfolie.
Elk flesje wordt nog extra energetisch geïmpregneerd via onze Duitse C-Wave installatie en onze Homeographers met verschillende frequenties en digitale homeopathische bestanden. Voor de frequentie gebruiken wij verschillende antismog frequenties zoals Schumann resonantie en andere en voor de ‘storende’ frequenties (50Hz, 2,4Ghz, enz.) speciale inverse harmonischen. Homeopathisch middelen tegen belastingen van elektromagnetische straling, wateraders, geopathie, chemtrails, ozonbelasting, radioactiviteit, vaccinaties.

Van Fullerenen in olijfolie en andere oliën zijn sinds 1993 vele studies verricht die de volgende voordelen zouden kunnen hebben: anti-viraal, anti-bacterieel, anti-oxidant, anti-allergie, immune stimulatie, anti-tumor effecten, UV en EMS bescherming (ElektroMagnetische Straling zoals WiFi, GSM, Elektrosmog), verbeteren neurologische aandoeningen (Dementie, Alzheimer, Parkinson, ALS), anti-histamine effect (waardoor pijn wordt verlicht en veel allergische aandoeningen wordt onderdrukt) en zelfs haargroei activiteit.

Opgelet: wegens Europese en landelijke wetgeving en om ons te beschermen tegen hoge boetes kunnen wij dit product slechts vermarkten voor huisdieren, uitwendig gebruik, experimenteel gebruik en alleen voor Nederlandse klanten.

Gebruik
Rekening houden met het ratten experiment kan men per dag en per kg lichaamsgewicht 0,1 ml product toedienen.
Voor 10 kg dus 1 ml en voor 30 kg 3 ml.
Het product kan ook experimenteel gebruikt worden voor huidaandoeningen.

Extra informatie
De wetenschappers vermelden in hun onderzoek dat geen enkele stof in medische literatuur zo'n extreem levensverlengend effect heeft als Fullerenen chemisch gebonden aan de lipideketens van de olijfolie. Ratten zijn het meest populaire dier als onderwerpen voor medische tests, niet alleen omdat ze gemakkelijk te houden zijn, klein en goedkoop, maar ook, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, als iets werkt op een rat, is het een vuistregel dat het ook werkt op een mens. En als iets toxisch is voor een rat, is het meestal ook toxisch voor de mens. Je kunt een rat inslapen met 'menselijke' slaaptabletten, hem dronken maken met alcohol, kalmeren met opium en hem vergisten met cyanide, dus ratten zijn absoluut niet anders dan wijzelf vanuit een biologisch basisstandpunt. Ze hebben dezelfde vitaminen nodig als wij en ze lijden aan dezelfde ouderdomsziekten en verouderingseffecten als wij - telomere verkorting, oxidatieve stress, glycatie, etc. Het is gebleken dat fullerenen de levensduur verlengen en de groei van 4 klassen van eenvoudiger organismen, dus het effect lijkt universeel te zijn voor al het leven.
Fullerenen verhoogt de levensduur van ratten aanzienlijk, hoewel ze slechts 24 doses kregen, de meeste met een lang interval, te beginnen toen ze al tien maanden oud waren, vergelijkbaar met ongeveer 25 jaar oud in menselijke termen. Als we onszelf toestaan ​​te extrapoleren naar mensen, zou een persoon 1000 doses nodig hebben om hetzelfde effect te bereiken. Het is natuurlijk zeer de vraag of een mens er baat bij heeft, ratten hebben een veel sneller metabolisme dan wij. Hoewel laboratten (en mensen) mogelijk nog langer leven als de dosering wordt gewijzigd of als de fullerenen vaker wordt toegediend. En de rattenstudie is geen toevalstreffer - een vergelijkbaar Fullerenen-onderzoek bij muizen rapporteerde niet alleen een verhoogde levensduur, maar ook een zeer sterk verbeterd leerproces en geheugen. Zeer oude muizen (in de buurt van het levenseinde) presteerden als jonge muizen (6 maanden oud).

Fullerenen in olijfolie, als het goed is bereid, lijkt een echt wondermiddel te zijn - althans in ratten tot nu toe. Maar ook muizen met familiale ALS leefden langer, wanneer ze een in water oplosbaar derivaat van Buckminsterfullerene kregen. Fullerenen beschermde muizen tegen gammastraling, door hun beschadigde immuunsysteem en mitochondriale functie te verbeteren. Terwijl alle muizen in de controlegroep stierven, leefde 73% van de Fullerenen-muizen na één maand nog steeds. Zoals met vele uitvindingen van groot nut voor de mensheid, kwam deze als een complete verrassing. Het doel van de studie was om een ​​LD50-dosis vast te stellen. In plaats daarvan ontdekten ze dat ratten die Fullerenen kregen allemaal nog in leven waren toen de hele controlegroep was overleden aan natuurlijke oorzaken. Fullereen is een zeer buitengewone molecuul. Het staat bekend als Buckminsterfullerene of 'bucky balls' omdat het bijna een perfecte bol is, die herinnert aan de geodetische structuren die de genie Buckminster Fuller patenteerde. Veel voetballen zijn nauwkeurige moleculaire modellen van Fullerenen. Als je een koolstofatoom zou plaatsen waar de hoekpunten elkaar ontmoeten, zou je Fullereen hebben.

Fullereen is in vele opzichten een verbazingwekkende molecule. Als kristal kan het moeilijker zijn dan diamant. Het is een supergeleider bij temperaturen die aanzienlijk boven het absolute nulpunt liggen. Het is een 271 keer krachtiger antioxidant dan vitamine C en het bewaart de zalm twee keer zo lang als vitamine E. Het is zo beschermend tegen de lever dat ratten, voorbehandeld met een hoge dosis Fullerenen en vervolgens geïnjecteerd met een normaal dodelijke hepatotoxische chemische stof, geen nadelige effecten hadden en hun lever er normaal uitzag, terwijl de controlegroep snel stierf als gevolg van massaal leverfalen. En misschien wel de meest mysterieuze eigenschap van Fullerenen: het gedraagt ​​zich allebei als een golf en een deeltje. Hoewel er nog relatief weinig bekend is over de medicinale werking van Buckminsterfullerene, staat het al bekend om zijn veelzijdige cardiovasculaire gezondheidseffecten.

Vermeende gezondheidsvoordelen van Fullerenen bij de mens
Uit de studie van de rat bleek dat Fullerenen bijna het leven van de rat verdubbelt, misschien door simpelweg te voorkomen dat ze kanker of infectieziekten krijgen, maar een elders op deze site genoemde muizenstudie laat zien dat er meer aan de hand is: oude muizenhersenen worden verjongd als de muizen Fullerenen innemen . Ze presteren plotseling net zo goed als de hersenen van drie maanden oude muizen, wanneer ze de lay-out van een doolhof onthouden en leren navigeren. Er kunnen dus enkele subtiele merkbare effecten zijn op het menselijk organisme, we kunnen (nog) geen meldingen van bepaalde gunstige effecten afwijzen als placebo - we moeten ons openhouden.

Op een forum voor mensen die geïnteresseerd zijn in levensverlenging waarbij tientallen mensen pioniers zijn geweest in het nemen van Fullerenen in extra vierge olijfolie hebben deze de volgende gunstige effecten gemeld (alleen effecten die door meer dan één persoon zijn gerapporteerd):
- Meer energie
- Minder slaap nodig
- "Geestelijke verbeteringen"
- Kan veel zwaardere gewichten heffen, soms tot peesletsel veroorzaken. Vaak gemeld.
- Kan meer herhalingen van hetzelfde gewicht doen. Dit was het meest voorkomende voordeel. Mensen waren onvermurwbaar dat er een groot verschil was, vergelijkbaar met het innemen van Creatine en dat zelfs anabole steroïden.
- Rustiger, minder stress
- Kan langer werken met schijnbaar effectievere benutting van zuurstof. Minder vermoeidheid. "Cardiale verbeteringen".
- Beter uithoudingsvermogen.
- Kan sneller rennen en zich prettiger voelen met een puls die normaal te hoog is voor steady-state.
- Hoger libido. Dit wordt ook gezien in rattenproeven, al met 4 microgram / kg, een dosis die vijf keer lager is dan wat we aanbevelen als dagelijkse dosis.
- Sneller herstel van de huid na zonnebrand (met plaatselijke toepassing).

Een Nederlandse PDF over Fullerenen-Remedie van de 21e eeuw.

Beschikbare opties:
Keuze:
Dit artikel is op dinsdag, 23 januari 2018 toegevoegd.
Beoordelingen
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
* Wandtattoo 20,30,40,60,80 of 120 cm goud
* Wandtattoo 20,30,40,60,80 of 120 cm goud
* Orgon Boeddha brons 16cm
* Orgon Boeddha brons 16cm
* Antismog Elite shungite GSM Sticker
* Antismog Elite shungite GSM Sticker
Merkaba shungite 50mm
Merkaba shungite 50mm
Shungite Poeder 100-300-1000 gram
Shungite Poeder 100-300-1000 gram
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
24 uur service
Nieuwe producten Meer
* Orgon shungiet 3D reuze wandklok 80 à 120 cm
* Orgon shungiet 3D reuze wandklok 80 à 120 cm

* Piramide harmonisers 50 à 55 mm
* Piramide harmonisers 50 à 55 mm

* Piramides 50 à 55 mm met bergkristal en pyriet
* Piramides 50 à 55 mm met bergkristal en pyriet

* Kantel kubus 5 cm op staander
* Kantel kubus 5 cm op staander

* Shungite mat 30 x 40 cm met hoes
* Shungite mat 30 x 40 cm met hoes

# Shungite hanger assortiment #
# Shungite hanger assortiment #

* Keukenkraan chroom vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan chroom vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm
* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm

* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml
* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml

* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml
* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml

* Shungite Zilver Handzeep 500 ml
* Shungite Zilver Handzeep 500 ml

* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)
* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)

* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Magneet / Vortex low cost Vitalisator
* Magneet / Vortex low cost Vitalisator

* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)
* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)

* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm
* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm

* Orgon Boeddha brons 20cm
* Orgon Boeddha brons 20cm

* Micro Schumann pols/contact zapper
* Micro Schumann pols/contact zapper

Merkaba shungite 50mm
Merkaba shungite 50mm

* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram
* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram

* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L
* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L

* Magnetische rugsteun met Elite shungite
* Magnetische rugsteun met Elite shungite

* Ultra UMBR
* Ultra UMBR

* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm
* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm

* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij
* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij

* Schumann universeel kussen op batterij
* Schumann universeel kussen op batterij

* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie
* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie

* Ringen met Elite shungite
* Ringen met Elite shungite

Notificaties Meer
NotificatiesHoud mij op de hoogte van updates voor * Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)
Vertel een vriend(in)
 
Vertel een bekende over dit artikel.
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!

Copyright © 2018 Tachyon Innovations
Gedeponeerd merk van ALPHASURYA BVBA

Tachyon Innovations