Tachyon Innovations
  Hoofdpagina » Winkel » Colloïdaal ZILVER & GOUD » Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (126)
SHUNGITE / Shungiet-> (248)
Colloïdaal ZILVER & GOUD-> (53)
  Goud (4)
  Alleen België (11)
  Verzorging (10)
  Accessoires (7)
SCHUMANN Resonatoren (60)
DIGITALE HOMEOPATHIE (44)
MULTI-BIO-RESONATORS (27)
ORGON Producten (24)
OSMOSE/WATERFILTERS (22)
Toebehoren OSMOSE/Filter (33)
WATER VITALISATOREN (68)
Zapper/MBR Opties (48)
ZAPPERS (30)
3D Tachyon KRISTAL (44)
INOX Ontstoring en Vitalisatie (52)
LEVENSBLOEM (47)
MAGNEETVELD Therapie (13)
PLASMA Therapie (12)
LICHT Therapie (28)
ONTSTOORDERS (66)
Andere THERAPIE (35)
Digitale URINE Therapie (11)
IONISATOREN (17)
VERZORGING (31)
HIMALAYA Producten (27)
MEDITATIE TOOLS (28)
BOEDDHA'S (43)
CHAKRA SETS (52)
KLANKSCHALEN (12)
KRISTAL DIAMANTEN (12)
LEVENSBOOM (13)
MERKABA (13)
PIRAMIDES (62)
HUIS-TUIN-KEUKEN (42)
VOOR DIEREN (11)
VOOR KINDEREN (17)
IMPRINT PRODUCTEN (23)
REMEDIE DOWNLOAD (30)
Tachyon JUWELEN (81)
Tachyon DISCS (25)
Tachyon EDELSTENEN (85)
Tachyon in GLAS (59)
Tachyon in KATOEN (12)
Tachyon in KERAMIEK (20)
STOCK OPRUIMING 30-50% (31)
AANBIEDINGEN (1)
BESTSELLERS (44)
NIEUW / PROMO (2)
Onderzetters Bollen (26)
Toebehoren (23)

Groothandel Toegang (6)
Informatie
Algemene Voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij / DISCLAIMER
Contact en Adres
Google™ translate
# Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie en Gebruik # 0,00€

Atomisch Nano Colloïdaal Zilver
Ons atomisch (ook metallic of nano genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met onze eigen ontwikkelde plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine (70% tussen 1-5 nm) pure zilverdeeltjes genereert. Dit proces maakt 90% nano zilver en 10% ionisch. Het heeft een amber-gele (pompelmoessap) kleur.

Ionisch zilver dat de meeste andere leveranciers verkopen, wordt geproduceerd met (goedkope) elektrolyse apparatuur dat positieve geladen zilver-ionen maakt (het heeft een elektron verloren). Hierdoor maakt het snel verbindingen met andere stoffen zoals chloor en zouten (die een elektron teveel hebben) zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt (zilverchloride, zilveroxyide, zilvernitraat, enz.) en snel zijn effectiviteit verliest in de mond.
Omdat atomisch zilver neutraal is en geen lading heeft, zijn deze nadelen er niet en dringt het ook veel dieper in het lichaam door. Het kan ook zonder problemen met kraanwater gemengd worden, bijvoorbeeld voor dieren drinkbakken.

Wij hebben een paar klanten gehad die zelf met een goedkope PPM/TDS meter ons zilver nameten en vaststelden dat dit 'slechts' 2 à 3 PPM was. PPM/TDS meters kunnen ALLEEN ionen meten; het is ons beste bewijs dat wij 'echt' 90% colloïdaal zilver (-deeltjes) leveren en geen goedkoop te produceren electrolyze ionisch toxisch product.

Certifikaat
Hierbij een recent certificaat van een productiestaal 30 PPM bij een labo waar ook de meeste concurenten naar refereren. Deze gebruikt de CP-OES (Inductive Coupled Plasma- Optical Emission Spectrometry) techniek die niet in staat is voor uiterst kleine deeltjes het onderscheid tussen ionen en elementaire deeltjes te maken. Met onze eigen meting met een TDS/PPM meter (die alleen ionen kan meter) meten we na productie 1 en maximum 2 PPM, wat er op wijst dat meer dan 90% atomen zijn omdat we door meting van de staafje juist weten hoeveel zilver in de vloeistof is gegaan (tussen 35 en 40 PPM dat daarna verdund wordt).
Niemand zal ons kwalijk nemen dat we 35 PPM leveren i.p.v. 30 PPM; omdat het zilver in de verpakking ook in de tijd meer ionisch zilver genereert (gemiddeld 10% per jaar), kunnen wij ook na langere bewaartijd 30% atomisch garanderen.

Engels artikel over werkzaamheid atomisch en ionisch zilver: Antibacterial activity nanosilver versus ionic silver
Engelse studie over Nanosilver particles in medical applications: synthesis, performance, and toxicity

Concurrentie
Wij zijn één van de grootste producenten in Nederland en zijn leverancier van 2 grote merken; Bol.nl verdeelt ook ons 1000 en 500 ml 20PPM flessen onder het AKASHA label.
Van de vele "fabrikanten" (dikwijls amateurs die een 'centje' willen bijverdienen) zijn er maar 2 die echt colloidaal zilver (= minimum 50% atomisch) hebben; bij één ervan (Cr***al) die een evenwaardig atomisch product verkoopt (80% atomisch, 20% ionisch en alleen 10 PPM) zijn de prijzen echter wel viermaal hoger (109,95€ voor 1 liter).
Omdat voor ons zilver van 20 PPM en 30 PPM maar de helft of een derde moet ingenomen om hetzelfde effect als 10 PPM te bekomen, zijn onze prijzen in vergelijking nog lager.

Productie
Het Akasha colloïdaal zilver wordt bereid met een eigen installatie werkend op 150.000V en met een automatische regeling van de afstand tussen de zilverelektroden. Wij werken met 99,99% zuiver zilver en met getachyoniseeerd en gevitaliseerd gedistilleerd water.

Ons water gaat eerst door onze Osmose installatie met 10 vitalisatiestappen. Daarna gaat het in ons vitalisatie distillatie systeem.
Bij het water van de productie wordt tevens een hoeveelheid `food grade' waterstofperoxide (H2O2) bijgevoegd om extra zuurstof toe te voegen om de kleinst mogelijke deeltjes te bekomen door de hoogst mogelijk temperatuur van de 'spike'.
De vloeistof wordt continue automatisch geroerd met een glazen schroefroerder.
Een batch van 4 bokalen om ongeveer 15 tot 20 liter van 30 à 40 PPM te bekomen duurt gemiddeld een 3-tal uur.

Het wordt geproduceerd in Nederland en geleverd in flessen van 100, 250, 500 en 1000 ml of in bidons van 5 en 10 liter.
Wij produceren tussen 35 en 40 PPM dat na meting van het geabsorbeerde zilver verdund wordt met gedistilleerd water tot 30, 20, 10 of 5 PPM.

Productiemachines:
- Alles geintegreerd in beveiligde professionele kast
- Nog hogere hoogspanning
- Temperatuurgestuurde koelventilator
- Zilverstaafjes snel te monteren en verwijderbaar voor weging
- Verbeterde regelbare magnetische roerder
- Beveiligingen bij zilverstaafjes montage en bijregelen
- Verbeterde afstandsregeling van de zilverstaafjes
- Productiecapaciteit: 4 liter 40PPM/uur; 8 liter 20PPM/uur; 16 liter 10PPM/uur
Wij bieden deze machines nu ook te koop aan voor bedrijven. Hier wordt extra een plexiglas scherm met beveiligingen voorzien en een servosysteem voor bijregelen van de staafjes-afstand zodat het ook door leken kan bediend worden.
Prijs aan te vragen per email.

Foto's van door ons geproduceerde laatste productiemachine:


PET of glas verpakking
Niettegenstaande onze stevige verpakking en 'Breekbaar' labels hadden wij toch nog regelmatig breuk door onzorgvuldige behandeling van de postdiensten, vooral in België. Daarom zijn wij overgeschakeld naar bruine ecologische PET flessen.
PET flessen geven geen gifstoffen af en omdat ons atomisch zilver neutraal is ontstaan er ook geen andere chemische reacties. Het gewicht is ook lager en gemakkelijker te hanteren. Het wordt ook zowel in België als in Nederland gerecycleerd.
Klanten die toch absoluut glazen flessen willen kunnen deze krijgen tegen meerprijs en kunnen kiezen uit 250 ml, 500 ml en 1000 ml bruine glazen flessen.

Meting PPM
PPM (Parts Per Million) is een ander woord voor milligram per liter water. De beste bepaling van het aantal PPM is dus het verschil te wegen tussen de zilverstaven vóór en na een bepaalde productie.
Voor de meting gebruiken wij een diamantweegschaal met een nauwkeurigheid van 1 milligram. De 99,99% afneembare L-vormige zilverstaafjes van 2 mm doormeter worden vóór de productie gewogen. Na de productie van 4 bokalen van ongeveer 35 tot 40 PPM van 2 liter, die in een glazen bokaal van 10 liter gegoten zijn, wordt terug het gewicht van de gebruikte zilverstaafjes gewogen. Het gewichtsverschil gedeeld door 8 geeft dan het geproduceerde mg/liter of PPM. Afhankelijk van de gemeten waarde wordt het evenredig aangelengd met gevitaliseerd water tot de gewenste PPM (30, 20, 10 of 5 PPM).
Voorbeeld: gewicht verlies na 4 bokalen 288 mg is 36 mg/liter (=PPM); voor 30 PPM moet dan ((8x36)/30)-8 = 1,6 liter gedistilleerd water toegevoegd worden.

Waar wordt zilver in de industrie gebruikt?
Alle watercontainers in vliegtuigen en grote schepen hebben een zilvercoating om het water langer en bacterievrij te bewaren.
Ook in het internationaal ruimtestation en wordt het daar tevens gebruikt in de regeneratie installaties die ook het water uit de urine recupereren.
In wasmachines in Korea (Samsung heeft uitgebreide studies gedaan dat men dan zelfs met koud water perfect kan wassen). In Europa door het toedoen van onze “groene jongens” echter verboden.
In vele farmaceutische en huidverzorgingsproducten als ingrediënt om het langer houdbaar en bacterievrij te maken.
De beste waterfilters zijn uit keramisch materiaal waarin zilver vermengd is.
Bij behandeling van derde graad brandwonden en open wonden worden altijd zilver gecoate verbanden gebruikt.
De uniformen van militairen in de USA zijn binnen bekleedt met zilverweefsel om in extreme omstandigheden langdurig te kunnen gedragen worden. De typische 'oksel'-stank is voornamelijk te wijten aan uitwerpselen van bacteriën die zich voeden met het zweet. Daarom is CZ ook een uitstekend en natuurlijk deodorant zonder de giftige producten die in de huid dringen.
In sommige ziekenhuizen (stiekem) om de gevreesde ziekenhuisbacterie te bestrijden.

Partikel grootte?
De deeltjesgrootte en niet de PPM bepaalt voornamelijk de kwaliteit van zowel colloïdaal zilver en goud. Het verhoudt zich tot de derde macht: zo is een deeltje van 50nm (nanometer is een miljoentste van een micrometer) 1000 maal effectiever dan een deeltje van 500nm. Op het label zou men dus beter percentueel de deeltjesgrootte plaatsen naast het PPM getal.
De grootte van de deeltjes bepaalt dus in grote mate de effectiviteit door de beschikbare oppervlakte en de doordringbaarheid in de cellen. Het beste CZ heeft deeltjes tussen 50 en 100 nm (= nanometer of 0,001 micrometer of 0,000001 mm). Hoe groter het deeltje hoe meer atomen zijn “samengeklonterd” en hoe kleiner de oppervlakte die in contact kan komen met de bacteriën. De deeltjesgrootte is belangrijker voor atomisch zilver dan voor ionisch zilver omdat voor ionisch zilver het aantal 'verloren' elektronen belangrijk is; hoe groter het deeltje, des te minder zuurstofatomen er kunnen gebonden worden.

Helder of geel?
Geel of goudkleurig CZ dat met elektrolyse gemaakt is, wil zeggen dat de ionenconcentraties groter zijn dan 200nm (dit bevat al meer dan 5 miljard atomen) zodat er een interferentie ontstaat met het zichtbare licht dat een golflengte heeft tussen 400 en 700 nm. Mijdt verkopers die dit aanbieden omdat dit CZ veel minder effectief is en je ook niet weet welke andere ”onzin” ze mogelijk uithalen en welke vervuiling ze nog bevatten.
Uitzondering hierop het CZ dat geproduceerd wordt met hoogspanning onder water zoals ons colloïdaal goud. Hier zorgt het 'plasmon-effect' voor een geel-goudachtige kleur. Plasmon resonantie ontstaat als de gevormde metaaldeeltjes kleiner worden dan de golflengte van het zichtbare licht. De deeltjes absorberen als het ware alle energie van het licht en gebruiken dit om in hun eigen frequentie te trillen. Hierbij komt energie vrij en dat zien we als monochromatisch licht met een welbepaalde kleur. Verschillende metalen en verschillende nano afmetingen en vormen hebben verschillende plasmon resonantie frequenties. Zo is colloïdaal zilver dat geproduceerd is met hoogspanningsinstallaties met bolvormige deeltjes van 50 nm geel, colloïdaal goud purper-rood en colloïdaal koper groen. Hier geld het omgekeerde: producenten die beweren dat producten met deze productiemethode kleurloos is, zeker wantrouwen.

Op deze video zie je het einde van het plasmon productieproces met 2,2 liter bokalen.


Op verschillende sites raadt men aan het zilverwater in een glas water te vermengen. Dit kan alleen met 'hoogspannings'-zilverwater. Bij ionisch zilverwater worden direct alle mogelijke, dikwijls toxische, verbindingen gemaakt en wordt het zilverwater zo goed als onwerkzaam.

Bacteriën voor 'Dummies'
Ten eerste: deze 'beestjes' zijn absoluut noodzakelijk en leven zou onmogelijk zijn zonder hen. Ons lichaam bevat minstens drie maal zoveel bacteriën dan cellen. In een gezond lichaam dat in balans is en met een normaal functionerend immuunsysteem houden de bacterie-kolonies zich in evenwicht en vervullen hun noodzakelijke taken. Onder andere door slechte voedingsgewoonten, (elektro)stress en slechte hygiëne kunnen bepaalde kolonies de overhand nemen en gaan woekeren met alle gevolgen van dien.
Een simplistisch onderscheid kunnen we maken tussen de 'opruimers' (bv. dode celen) en de 'omzetters' (bv. probiotics). Een ander onderscheid is de aerobische (zuurstofminnend) en anaerobische (geen zuurstof nodig) bacterieën. Ook wordt het onderscheid gemaakt tussen Gram-negatieve (geen beschermmembraan) en Gram-positieve met beschermmembraan. Wij geloven ook in de pleomorfie theorie die geen onderscheid maakt tussen virussen en bacteriën dat alleen andere toestanden zijn van hetzelfde 'beestje' maar dat zich afhankelijk van de omgeving manifesteert (zoals bv. een vlinder verschillende stadia heeft).

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende verklaringen voor de bacteriële werking van CZ. We noemen hier slechts enkele.
- Het zogenaamde oligo-dynamisch effect van het atomisch nanozilver gaat de bacterie celwand penitreren en proteinen, DNA en RNA vernietigen. Het resultaat is destructie van de ziekte veroorzakende organismes omdat ze niet meer kunnen vermenigvuldigen. Zie foto hiernaast.
- Het deel van het atomisch zilver zet zich langzaam om in ionisch zilver die zich dan binden aan het zuurstof en de aerobische bacteriën 'verstikken'. Tevens werkend als een katalysator verstoort het ion door zijn positieve lading een enzym dat bacteriën nodig hebben voor hun zuurstofuitwisseling.
Zilver werkt zonder kwaad te doen aan menselijke enzymen of onderdelen van de menselijke chemie van het lichaam. Tevens heeft zilver een zeer hoge energetische trilling of frequentie dat een beschermend en neutraliserend effect creëert in de omgeving.

Worden ook goede bacteriën gedood?
In tegenstelling tot wat andere producenten beweren, worden ook een deel goede bacteriën gedood in de darmen omdat het atomisch zilver daar kan doordringen (onmogelijk voor ionisch zilver).
Bij dagelijks gebruik raden wij aan om dagelijks ook probiotica (bv. Yakult), yogurt, kefir, kwark, gefermenteerd voedsel of dergelijke te nemen om de goede culturen terug te optimaliseren.

Argyria (grijze huid)?
Is zilver toxisch?

Puur zilver is niet toxisch en is een noodzakelijk sporenelement. De meeste fruit- en groentesoorten bevatten een hoeveelheid zilver. Argyria is een grijze verkleuring van de huid die alleen kan voorkomen bij extreme hoeveelheden zilver zoals bij zilverzalven of inademen van zilverstof bij de zilververwerkende industrie. Ook bij mensen die zelf zilver maken met kraanwater en er dan nog zout bijvoegen en zonder stroombeperking werken geven grote concentraties zilverchloride, zilveroxyide en zilvernitraat en enorm grote deeltjes die zich aan de huidoppervlakte vastzetten. Zelfs bij consumptie van een glas goed CZ gedurende tientallen jaren is agryria uitgesloten omdat het totale ingenomen gewicht zilver dan nog zo klein is en voornamelijk na enkele dagen wordt uitgescheiden. Van argyria wordt uiteraard door de tegenstanders gretig gebruik gemaakt om CZ in een slecht daglicht te stellen. Lees het artikel van Naturalnews over de "Blue Man" fraude.

Wetgeving
De Europese wetgeving (Europese Verordening EG nr. 1925/2006) verbiedt gezondheidsclaims en vermelding van referenties naar andere websites. Doe uw eigen research op het internet voor eventuele gezondheidsclaims en gebruik.
Daarom kunnen wij in onze webshop alleen beschrijven hoe wij het product produceren en ons onderscheiden van andere aanbieders.
In België is de verkoop van colloïdaal zilver verboden en mogen wij ook als Belgische firma deze producten niet exporteren. Daarom hebben wij de productie in licentie naar een partner juist over de grens in Nederland verplaatst.
Deze produceert volgens de Nederlandse normen met onze 99,99% zilverstaafjes, osmose, distillatie, tachyon en hoogspanning installaties het colloïdaal zilver voor de Nederlandse markt. Het wordt ook vanuit Nederland verstuurd met PostNL.
Update juli 2016: volgens de nieuwe regels van de Nederlandse NVWA mag colloïdaal zilver alleen nog op het lichaam worden gebruikt voor 'mondspoeling en gorgelen' en ter behandeling van huidaandoeningen. Het is dan ook geen voedingssupplement meer en de BTW gaat van 6 naar 21%. Niettegenstaande deze 15% prijsverhoging blijven onze prijzen gelijk.
Belgische klanten kunnen het alleen als reinigingsproduct kopen voor uitwendig gebruik; zie producten met (BE) achteraan.

Internationale Normen
De EPA Integrated Risk Information System (IRIS) is de organisatie die de veiligheid bepaald van vele substanties.
Hun norm is de RfD (Oral Reference Dose) die uitgedrukt is in mg/kg per dag in de veronderstelling dat dit elke dag gedurende heel het leven ingenomen wordt.
Voor zilver is dit 0,005 mg/kg.
De maximale innamehoeveelheid is dus afhankelijk van het gewicht van de betreffende persoon. Indien we uitgaan van een gewicht van een volwassene van 70 kg komen we tot de volgende resultaten:
- maximum per dag: 70 x 0,005 = 0,35 mg
- Max ml/dag = (0,35mg x 1000ml)/PPM
- voor 30 PPM betekent dit ongeveer 12 ml per dag of 3 theelepels (1 theelepel ongeveer 4 ml)
- voor 20 PPM betekent dit ongeveer 17,5 ml per dag of 4 theelepels
- voor 10 PPM betekent dit ongeveer 35 ml per dag of 8 theelepels
Besluit: zelfs bij inname voldoet het product aan de internationale norm als de voorgeschreven hoeveelheid niet wordt overschreden.
Als we kijken naar de geadviseerde hoeveelheid per dag (3 theelepels 10PPM, 2 theelepels 20PPM en 1 theelepel 30PPM) blijven we ruim (1/3) onder de maximum waardes.

Tegenwerking medische industrie
CZ wordt reeds duizenden jaren gebruikt in de meeste culturen. Sinds de uitvinding van antibiotica werd het echter gezien als een bedreiging voor de miljarden business van de farmaceutische industrie. CZ is zo goedkoop en effectief en bacteriën worden er niet resistent tegen.
Er worden enorme sommen geld uitgegeven en negatieve reclame gemaakt om de verkoop en het gebruik te onderdrukken. Ze zijn er door lobbyisme in geslaagd om het in de Eurozone te verbieden als geneesmiddel sinds 1 januari 2010, zelfs de verkoop als supplement. Zelfs grote en gerenommeerde “groen” en activisten groepen (jaja, ook Greenpeace!) worden door de industrie gesponsord om het gebruik van zilver te bestrijden. Lees het Engelse artikels hier en hier.

Dit artikel is op zondag, 17 juni 2012 toegevoegd.
Beoordelingen
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
* Tachyon/Vitalisator Mengsel 1kg
* Tachyon/Vitalisator Mengsel 1kg
* Colloïdaal zilver 250ml 20PPM + sets (alleen NL)
* Colloïdaal zilver 250ml 20PPM + sets (alleen NL)
Colloïdaal zilver Atomisch 1000ml 30PPM (BE)
Colloïdaal zilver Atomisch 1000ml 30PPM (BE)
100% Chinese Zijde 45x45cm
100% Chinese Zijde 45x45cm
* Colloïdaal Goud 10PPM 100ml
* Colloïdaal Goud 10PPM 100ml
* Magnesium Zilver olie 250 ml (alleen NL)
* Magnesium Zilver olie 250 ml (alleen NL)
* Colloïdaal zilver 100ml 20PPM Viosol (alleen NL)
* Colloïdaal zilver 100ml 20PPM Viosol (alleen NL)
Colloïdaal zilver Atomisch 500ml 10PPM (BE)
Colloïdaal zilver Atomisch 500ml 10PPM (BE)
* Colloïdaal zilver 4 x 250ml 20PPM + verstuiver (alleen NL)
* Colloïdaal zilver 4 x 250ml 20PPM + verstuiver (alleen NL)
Levensbloem oorbellen goud
Levensbloem oorbellen goud
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
24 uur service
Nieuwe producten Meer
* Orgon shungiet 3D reuze wandklok 80 à 120 cm
* Orgon shungiet 3D reuze wandklok 80 à 120 cm

* Piramide harmonisers 50 à 55 mm
* Piramide harmonisers 50 à 55 mm

* Piramides 50 à 55 mm met bergkristal en pyriet
* Piramides 50 à 55 mm met bergkristal en pyriet

* Kantel kubus 5 cm op staander
* Kantel kubus 5 cm op staander

* Shungite mat 30 x 40 cm met hoes
* Shungite mat 30 x 40 cm met hoes

# Shungite hanger assortiment #
# Shungite hanger assortiment #

* Keukenkraan ABS vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan ABS vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm
* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm

* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml
* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml

* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml
* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml

* Shungite Zilver Handzeep 500 ml
* Shungite Zilver Handzeep 500 ml

* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)
* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)

* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Magneet / Vortex low cost Vitalisator
* Magneet / Vortex low cost Vitalisator

* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)
* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)

* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Antibacteriële Zilvercrème 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm
* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63µm

* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm
* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm

* Orgon Boeddha brons 20cm
* Orgon Boeddha brons 20cm

* Micro Schumann pols/contact zapper
* Micro Schumann pols/contact zapper

Merkaba shungite 50mm
Merkaba shungite 50mm

* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram
* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram

* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L
* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L

* Magnetische rugsteun met Elite shungite
* Magnetische rugsteun met Elite shungite

* Ultra UMBR
* Ultra UMBR

* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm
* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm

* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij
* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij

* Schumann universeel kussen op batterij
* Schumann universeel kussen op batterij

* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie
* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie

* Ringen met Elite shungite
* Ringen met Elite shungite

Notificaties Meer
NotificatiesHoud mij op de hoogte van updates voor # Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie en Gebruik #
Vertel een vriend(in)
 
Vertel een bekende over dit artikel.
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!

Copyright © 2018 Tachyon Innovations
Gedeponeerd merk van ALPHASURYA BVBA

Tachyon Innovations