Tachyon Innovations
  Hoofdpagina » Winkel » IONISATOREN » IO000 Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieën
ANTI-ELEKTRO-SMOG-> (125)
SHUNGITE / Shungiet-> (226)
ColloÔdaal ZILVER & GOUD-> (53)
SCHUMANN Resonatoren (57)
DIGITALE HOMEOPATHIE (39)
MULTI-BIO-RESONATORS (22)
ORGON Producten (21)
OSMOSE/WATERFILTERS (22)
Toebehoren OSMOSE/Filter (33)
WATER VITALISATOREN (66)
Zapper/MBR Opties (37)
ZAPPERS (20)
3D Tachyon KRISTAL (44)
INOX Ontstoring en Vitalisatie (52)
LEVENSBLOEM (47)
MAGNEETVELD Therapie (12)
PLASMA Therapie (12)
LICHT Therapie (28)
ONTSTOORDERS (66)
Andere THERAPIE (33)
Digitale URINE Therapie (11)
IONISATOREN (17)
VERZORGING (28)
HIMALAYA Producten (27)
MEDITATIE TOOLS (27)
BOEDDHA'S (43)
CHAKRA SETS (52)
KLANKSCHALEN (12)
KRISTAL DIAMANTEN (12)
LEVENSBOOM (13)
MERKABA (13)
PIRAMIDES (61)
HUIS-TUIN-KEUKEN (41)
VOOR DIEREN (11)
VOOR KINDEREN (17)
IMPRINT PRODUCTEN (23)
REMEDIE DOWNLOAD (30)
Tachyon JUWELEN (81)
Tachyon DISCS (25)
Tachyon EDELSTENEN (85)
Tachyon in GLAS (59)
Tachyon in KATOEN (12)
Tachyon in KERAMIEK (20)
STOCK OPRUIMING 30-50% (31)
AANBIEDINGEN (1)
BESTSELLERS (44)
NIEUW / PROMO (2)
Onderzetters Bollen (24)
Toebehoren (22)

Groothandel Toegang (6)
Informatie
Algemene Voorwaarden
Documentatie
Wie zijn wij / DISCLAIMER
Contact en Adres
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Google™ translate
# Wat zijn en doen IONISATOREN? #
[IO000]
0,00Ä


Tachyon Innovations biedt verschillende ionisatoren aan met verschillende technieken, in verschillende uitvoeringen , voor gebruik op verschillende plaatsen (huis, PC, wagen) en in combinatie met andere technieken (Ďpower saverí, aromatherapie, Schumangenerators).

Een ionisator is een apparaat dat moleculen ioniseert, dat wil zeggen op deeltjes een elektrische lading aanbrengt door er een extra electron aan toe te voegen. Een ionisator creŽert dan negatieve ionen.
De meeste ionisatoren wekken een hoge spanning op (5.000-12.000V) op een metalen naald of ander geleidend materiaal zoals koolstof of zilverstaafje. Hierdoor worden extra elektronen afgegeven aan de zuurstofmoleculen en krijgen deze een negatieve lading en worden het anionen (negatief geladen ionen).
Een andere manier van ionisatie zijn water-ionisatoren die gebruik maken van het Ďwatervalí-effect dat meestal te vinden is in ultrasone verstuivers, die tevens ook te gebruiken en combineren zijn met aromatherapie. Hier wordt door ultrasone trillingen de watermoleculen elektrisch geladen en in de lucht verspreid zodat een Ďmistí ontstaat van negatief geladen watermoleculen. Deze hechten zich aan stofdeeltjes, bacteriŽn en andere vervuilende stoffen en vallen dan op de grond. Het voordeel van deze technologie is dat er geen ozon ontstaat en dat ook de luchtvochtigheid verhoogt wordt.

Bij lucht-ionisatoren hechten de geladen zuurstofmoleculen zich aan stofdeeltjes in de lucht, waarna deze in de omgeving neerslaan doordat ze een statische lading hebben en ook zwaarder worden. Tevens zijn schadelijke stofdeeltjes positief geladen wat geneutraliseerd wordt door het negatief geladen zuurstofmolecule.
Om het de elektronen makkelijk te maken om in de lucht te komen, wordt meestal een naald gebruikt. Vanaf de uiterste punt van de naald springen de elektronen het gemakkelijkst van de naald af. Hiervoor wordt een paar duizend volt op de naald gezet. Doordat het vermogen zeer laag is, is het overigens niet gevaarlijk om deze naald aan te raken.
Er zijn apparaten met en zonder ingebouwde ventilator. Door de ionisatie ontstaat een natuurlijke luchtstroom over de naald(en). Een ventilator heeft uiteraard een grotere ionen productie.

Voordelen
Waar een stofzuiger of luchtfilter de allerkleinste stofdeeltjes doorlaat, werkt dit apparaat op alle deeltjes, hoe klein ook. Dus ook bacteriŽn zullen neerslaan. In theorie maken negatieve ionen zuurstofopname door het lichaam makkelijker en zorgen ze ervoor dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Sommigen geloven dat een ionisator ook de hoeveelheid serotonine in de hersenen kan stabiliseren.
De hoeveelheid elektronen kan voldoende zijn om zuurstofmoleculen (O2) uit elkaar te trekken. De twee losse zuurstofatomen kunnen dan elk met een ander zuurstofmolecuul ozon (O3) vormen. Door de hoogspanning niet al te hoog te maken wordt dit grotendeels voorkomen.
Inademen van negatief geladen lucht (die een geringe hoeveelheid ozon bevat) is op zichzelf niet schadelijk. In het alternatieve circuit worden er soms positieve effecten aan toegeschreven.
In ieder geval staat vast dat ozon een uiterst giftige stof is en in hogere concentraties een allesdodende werking heeft. Als vuistregel geldt dat ozon schadelijk is wanneer de concentratie zo groot is dat de kenmerkende ozongeur wordt waargenomen.
Negatieve ionen worden ook in de natuur gecreŽerd. Iedereen kent het gevoel van over het strand of onder een waterval doorlopen. Dit frisse gevoel komt door de negatieve ionen die op deze locaties in overvloed door het luchtruim zweven. Deze komen in de natuur veel meer voor dan in een huis of kantoorruimte. Negatieve ionen komen ook vaak voor bij onweersbuien. Ze worden dan geactiveerd door de elektriciteit van een bliksemschicht.

Welk effect hebben ionen op de mens?
Biowetenschappers hebben aangetoond dat negatieve zuurstofionen uit onze ingeademde lucht heel belangrijk zijn voor de stofwisseling. Het lichaam verbrandt met behulp van zuurstof voedingsbestanddelen zoals vet, koolhydraten en eiwitten tot kooldioxide en water. Doordat het inademen van geÔoniseerde lucht de concentratie zuurstof in het bloed verhoogt, werken de afzonderlijke organen en de celstofwisseling beter. Zuurstof is echter alleen biologisch actief, wanneer deze negatief geladen is.
Elektrisch geladen kunststof oppervlakten, huisstof en elektrische apparatuur, beeldschermen, PC zijn grote ionen-vernietigers. Een tekort aan negatieve zuurstofionen leidt bij veel mensen tot gevoelens van nervositeit, depressiviteit of vermoeidheid, evenals tot gestoorde nachtrust of een lagere psychische of fysieke weerstand. Het beperken van deze ionen-vernietigers en goed luchten is een goede manier op de lucht gezond te houden.
Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect heeft op de mens. Zo blijken de weerstand versterkt, het concentratievermogen vergroot en de levensvreugde verbeterd.
Bij een verstoorde ionenverhouding Ė als de lucht te veel positieve zuurstofionen bevat, bijvoorbeeld bij een weersomslag Ė krijgen mensen meer last van ongemakken en Ďzich niet lekker voelení. Klachten zijn onder meer een droge keel, verstopte neus, grieperig gevoel, vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, enzovoort.

Fijnstof in de huiskamer.
Een onderzoek door het Amerikaanse ministerie van landbouw en visserij heeft aangetoond dat het ioniseren van een kamer 52% minder stof oplevert en 95% minder schadelijke bacteriŽn in de lucht. Vervolgens werd onderzoek gedaan naar het effect van ioniseren van salmonella bacteriŽn. Dat onderzoek gaf aan dat het aantal salmonella bacteriŽn drastisch verminderde. Deze onderzoeken gaven aan dat ioniseren van de lucht wel degelijk een grote positieve invloed heeft op onze gezondheid.

Rooklucht.
In maart 1999 heeft zijn onderzoekers een rooktest laten doen. De rook die in een tank werd geblazen, waarin ook ionisatoren stonden, verdween helemaal.

Minder bacteriŽn.
Onderzoekers toonden aan dat het gebruik van ionisatoren het gehalte bacteriŽn zwaar verminderde bij patiŽnten met brandwonden. Dit resulteerde in een snellere heling van de wonden.

Ionisatie en gezondheid.
Het blad Science, de Amerikaanse voedsel en waren autoriteit FDA en het laboratorium van Toyota hebben onderzoeken gedaan naar het effect van ionisatoren op onze gezondheid en waren unaniem in hun oordeel dat ionisatoren wel degelijk een positieve invloed hebben op zowel auto bestuurders, bestrijding van virussen en het terugbrengen van schadelijke bacteriŽn in de lucht.

Schema: verband ionenconcentratie en welbevinden:
- Tot 50 ionen / cm3 leiden tot fysiologische verstoringen
- 1.000-2.000 ionen/cm3 zijn onmisbaar voor een gezonde omgeving
- 5.000-50.000 ionen/cm3 verbeteren de afweer en weerstand
- 50.000-100.000 ionen/cm3 doden bacteriŽn en reduceren infectiehaarden
- 100.000-500.000 ionen/cm3 stimuleren het genezingsproces van het lichaam

In de vrije natuur bevinden zich afhankelijk van plaats, tijdstip en weer in een enkele cm3 0 tot 50.000 positieve en negatieve zuurstofionen. Er is een overschot aan negatieve zuurstofionen, omdat de verhouding tussen positieve en negatieve ionen altijd 1 : 1,4 is.
Het aantal negatieve ionen per cm3 op verschillende plaatsen bedraagt op/in:
- Waterval en bos: 50.000 per cm3
- Bergen en zee: 5.000 per cm3
- Stadsrand, weide, veld: 700-1.500 per cm3
- Stadspark: 400-600 per cm3
- Trottoir: 100-200 per cm3
- Woning in binnenstad: 40-50 per cm3
- Gesloten kantoor met airco: 0-25 per cm3

Voordelen extra negatieve ionen in de lucht
Het vergroten van de hoeveelheid negatieve ionen aan de lucht heeft diverse voordelen:
- de lucht binnenshuis wordt schoner en dus gezonder,
- verminderd drastisch de stofmijt,
- de weerstand van het lichaam wordt groter,
- minder allergieŽn door inhalatie van stof en andere allergenen,
- minder problemen door angst en depressie,
- minder ziekte.

De invloed op serotonine.
Positieve ionen, die massaal aangetroffen worden op de meeste (werk)plekken zorgen voor een overproductie van serotonine. Serotonine is een stof die invloed heeft op onze gemoedstoestand. Een overproductie van serotonine kan zorgen voor hyperactiviteit, angsten en in sommige gevallen ook depressies. Een Frans onderzoeker heeft vastgesteld dat de overproductie van serotonine kan zorgen voor slapeloosheid en nachtmerries. Nadat bij verschillende testpersonen een ionisator was geplaatst, bleek dat het overgrote deel van de patiŽnten minder slaapproblemen had en nachtmerries afnemen.

Optimaal kunnen functioneren dankzij een ionisator.
Hoe schoon uw huis ook lijkt en hoe vaak u ook stofzuigt, er blijven altijd micron kleine stofjes in de lucht zweven. Daarom is ionisatie belangrijk, ook als het om bacteriŽn gaat in de atmosfeer. Door het ioniseren met negatief geladen ionen wordt de lucht gezuiverd en kunt u makkelijker zuurstof opnemen. Ademhalen wordt makkelijker omdat er minder histamine vrijkomt in de luchtwegen. Deze lichaamseigen stof is onderdeel van het afweersysteem van ons lichaam. Histamine veroorzaakt hoesten hetgeen een beschermingsreactie is. Hoe schoner de lucht, hoe minder hoesten. Doordat luchtreinigers met ionisator op een effectieve manier pollen, fijnstof en huisstofmijt neutraliseren is deze techniek voor mensen hooikoorts of andere allergieŽn een uitkomst. Vrij en makkelijk ademen is weer mogelijk.

Het ionisatieproces in het kort:
Een ionisator verspreidt elektronen in de ruimte. In het apparaat wordt een negatieve hoogspanning op een naald gezet. De ionisator brengt tussen10.000 tot 100.000 ionen per seconde in de atmosfeer. De elektronen springen van de naald en verbinden zich aan de zuurstofmoleculen; ook die met stof, ziektekiemen en bacteriŽn etc.. De geladen zuurstofmoleculen hechten zich dan aan schadelijke (positief geladen) stofdeeltjes in de lucht en neutraliseren deze. Dat kunnen tabaksrook, pollen, en schimmels zijn, maar ook schadelijke gassen zoals formaldehyde, zwaveldioxide en koolwaterstofverbindingen. Met kunstmatige ionisatie creŽert u dus een herstel van de natuurlijke concentratie van negatieve ionen. Het voltage op de naald is hoog, maar het vermogen laag. Het proces is dan ook volledig veilig.
Ook nare geurtjes verdwijnen met een ionisator.


Dit artikel is op dinsdag, 05 april 2011 toegevoegd.
Beoordelingen
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
# Wat is en hoe werkt Remedie Download? #
# Wat is en hoe werkt Remedie Download? #
* Micro stereo Buddy voor hoofdtelefoonuitgang
* Micro stereo Buddy voor hoofdtelefoonuitgang
# Wat is Digitale Homeopathie #
# Wat is Digitale Homeopathie #
# Wat is de Schumann resonantie en zijn toepassingen? #
# Wat is de Schumann resonantie en zijn toepassingen? #
Shungite hanger rechthoek
Shungite hanger rechthoek
* Mini Schumann Pulser oplaadbaar
* Mini Schumann Pulser oplaadbaar
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
24 uur service
Nieuwe producten Meer
# Shungite hanger assortiment #
# Shungite hanger assortiment #

* Keukenkraan ABS vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan ABS vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm
* Drank vitalisatie roerstaaf 14 cm

* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml
* Shungite Zilver Olijf Tandolie 50/100 ml

* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml
* Shungite Zilver Tandpasta Poeder 50/100 ml

* Shungite Zilver Handzeep 500 ml
* Shungite Zilver Handzeep 500 ml

* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)
* Mini MBR Moebius Clip (+Schumann sinus)

* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset
* Keukenkraan inox vitalisatie ECOfilter met 5 jaar vervangset

* Magneet / Vortex low cost Vitalisator
* Magneet / Vortex low cost Vitalisator

* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)
* Fullerenen in olijfolie 50ml (Anti-Aging)

* AntibacteriŽle ZilvercrŤme 4000 PPM met zilverpoeder 63Ķm
* AntibacteriŽle ZilvercrŤme 4000 PPM met zilverpoeder 63Ķm

* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63Ķm
* Shungite Zilverzalf 4000 PPM met zilverpoeder 63Ķm

* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm
* Schumann contact+draadloze orgon zapper 58x45x24mm

* Orgon Boeddha brons 20cm
* Orgon Boeddha brons 20cm

* Micro Schumann pols/contact zapper
* Micro Schumann pols/contact zapper

Merkaba shungite 50mm
Merkaba shungite 50mm

* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram
* Petrovsky shungite (70% koolstof) groot per gram

* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L
* Petrovsky shungite (70% koolstof) per 100 gram in maat S/M/L

* Magnetische rugsteun met Elite shungite
* Magnetische rugsteun met Elite shungite

* Ultra UMBR
* Ultra UMBR

* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm
* Universele contact+draadloze orgon zapper 85x50x22mm

* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij
* Schumann Ultra Spoel met regelbare Batterij

* Schumann universeel kussen op batterij
* Schumann universeel kussen op batterij

* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie
* Brita filtervulling, vitalisatie & mineralisatie

* Ringen met Elite shungite
* Ringen met Elite shungite

* Micro OTG Schumann Android
* Micro OTG Schumann Android

* 6cm RVS Piramide gepolijst
* 6cm RVS Piramide gepolijst

* Wandtattoo 20,30,40,60,80 of 120 cm goud
* Wandtattoo 20,30,40,60,80 of 120 cm goud

Audio/Schumann shungite piramide
Audio/Schumann shungite piramide

* Schumann/Clark Handpad Zapper met audio optie
* Schumann/Clark Handpad Zapper met audio optie

Notificaties Meer
NotificatiesHoud mij op de hoogte van updates voor # Wat zijn en doen IONISATOREN? #
Vertel een vriend(in)
 
Vertel een bekende over dit artikel.
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!

Copyright © 2018 Tachyon Innovations
Gedeponeerd merk van ALPHASURYA BVBA

Tachyon Innovations